Aan de beterende hand

Het gaat beter met Schwarz, eindelijk. Hij kwijlt niet meer en hij is erg rustig. HIj ligt de hele dag al te pitten op de bank. Echt veel eten doen ze geen van allen nog,maar dat zal ook wel weer komen.Er zit schot in de zaak in ieder geval.

Vanmorgen gebeld door mijn contact persoon bij de woningbouw met een slechte mededeling.
Ze dachten dat de grond naast het huis van de woningbouw was,maar het kadaster wees wat anders uit. Helaas is de grond van de gemeente. Dat betekent dat er meer vergunnigen en toestanden,maar we gaan er nog steeds voor!!

Morgen heb ik een vergadering van het clientenpanel in Capelle. Na een week thuis zitten heb ik daat ook wel weer zin in. Weer wat doen is ook wel weer goed.

Marijke begint ook weer maandag, en ik heb vandaag een nieuwe hulp ingehuurd. Eindelijk resultaat op alle advertenties. De nieuwe hulp Marry wordt maandag ingewerkt door Marijke.
Ook daar zit weer schot in dus.
Eindelijk een paar goede berichten dus.

Nu even Mellis uitlaten en dan mijn bedje weer in,want echt lang zitten gaat nog niet.

Allemaal een fijne avond.

Astrid en Mellis

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

0 Reacties op “Aan de beterende hand

 1. fijn dat het beter gaat met Schwartz! Succes met dat grondverhaal (kwenie waar het over gaat maar toch het beste!) Fijne avond en tot gauw lees. Marc

 2. Bee

  Fijn om te lezen dat het met de poezebeesten aan de betere hand is. Die zorgen zijn dus een beetje aan de kant gezet… nu jij nog en de WBV-perikelen natuurlijk.

  Hier zijn knopen doorgehakt, voel me moe, moe, moe en heel erg moe… maar slapen kan ik niet echt…. 😕 ik kom snel eens bijkletsen op msn…
  liefs
  Bee

 3. Ben blij om te horen dat Schwartz eindelijk aan de beterende hand is!

  En balen dat je nu weer mer ronmpslomp heb rondoom de verbouwing omdat de grond niet van de woningbouw is, maar ja zal het dan ooit gemakkelijk gaan?????

  bay, zodra ik met die nieuwe stoel kan rijden kom ik langs, nu zou ik je hele huis in pijn rijden!!! Wat een ramp zeg een nieuwe stoel. Voel me alsof ik nog nooit zo’n ding heb bestuurd!

  Sandra en prins

 4. Han

  Allereerst bedankt voor je lieve woorden..
  Han wenst jou en geliefde een fijn weekend..

 5. o, ik reageer op het andere logje, maar nu lees ik dat het weer ff wat minder is. Al die vergunningen enzo.. Je moet je dus nog door een hele berg vergunningen worstelen, suc6 ermee!!

 6. Je weblog ziet er goed uit. Heb je ook een pgb? ik ook. ik ben er wel tevreden mee. Ik zie zo al wat dingen waar je zeker wel een bijdrage mee kan leveren voor intermobiel. Een foto van je rolstoel is altijd al erg prettig.
  Alvast een fijn weekend en tot mails of chats!
  Groetjes Veroni 😀

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s