Woning bouw perikelen

Vandaag kreeg ik de rapportage van Rien over mijn aanbouw en mijn lichamelijke gesteldheid in mijn mailbox. Slik Ik had niet verwacht deze in mijn mail te vinden en al helemaal niet onaangekondigd,maar dat was dus wel zo.Ik was al halverwege de rapportage voor dat ik door had dat het over mezelf ging.Best krom eigenlijk.Als ik “mijn leven”zo zwart op wit zie staan dan word je weer met je neus op de feiten gedrukt over hoe slecht het eigenlijk met je gaat.Ik zie mezelf niet als gehandicapt terwijl dat natuurlijk wel zo is. Mijn hoofd gaat nog steeds alsmaar door maar mijn lijf wil dat niet. Grote delen van de dag lig ik op bed gewoon omdat ik niet meer zo lang kan zitten. Voor een vergadering buiten de Hoek lig ik 3 dagen plat en daarna weer 3 dagen.Mijn energie potje is leeg, echt leeg.Het zal er best van komen dat ik mijn werk niet meer kan doen,maar ik moet er niet aan denken eerlijk gezegd. Het is allemaal zo godvergeten confronterend!!!Rien was trouwens wel mobiel te bereiken want die had al op een telefoontje van mij gerekend en hij kwam ook nog ff langs. Het is ook een schat ook hoor die VG meneer van mij. Hij moet nu eenmaal hard zijn tegen mij. Ik heb jarenlang mijn kop in het zand gestoken en nu kan dat niet meer. In 2003 zijn we ook eens met een aanbouw bezig geweest. De woningbouw en ik wilde het toen niet, eigenlijk had Rien, zoals hij het zelf zegt, toen zijn poot stijf moeten houden want nu zitten we met de gebakken peren. Nu lig ik in mijn uppie boven inplaats van gezellig benenden.Maar goed, de rapportage gaat morgen naar de teamchef en dan hoor ik wel weer verder. De molens van ambtenarij lopen in ieder geval.

Over mijn tante is er nog geen nieuws dus het kaarsje blijft branden. Ook iedereen bedankt voor de lieve reacties. Vrijdag morgen ga ik er heen,als er natuurlijk niets gebeurd.

Allemaal een fijne avond, ik ben kapot, het was weer een dag vol emotie.
Morgen en vrijdag vergaderingen dus ik denk dat ik me dan niet meld op de log.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Woning perikelen

0 Reacties op “Woning bouw perikelen

 1. Confronterend hè als je je eigen verhaal zwart op wit ziet als het door iemand anders is opgetekend. De molens draaien maar dan hoop ik voor jou op wat meer windkracht om ze wat sneller te laten malen.

  Sterkte met alle emoties en de vergaderingen.

 2. Yvonne Spaan

  Sterkte meid!!
  Het is allemaal wel even heftig en confrontererd zo!
  Ik hoop voor je dat je nog afscheid kunt nemen van je tante. Ik denk aan je. liefs!

 3. ja meiske, als je het zoineens op papier ziet staan ist het zo defenitief hé. Je kan er niet omheen. Zelf probeer je altijd het bester ervan te maken en de zonnige kant er van in tezien. puut om te overleven. Puur om je leven leefbaar te houden. maar als je dit dan ziet. das een flinke kanl in je gezicht. Je kan er niet onderuit. het is helaas de realiteit.
  Gelukkig maar dat je niet elke dag zo’n brief krijgt. dat zou je breken!

  sterkte met je tante, succes vrijdag!

 4. sterkte met alles..
  groetjes Jo-Ann

 5. Sterkte he en ik zal duimen voor jou en je tante… 😕

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s