Keuringen enzo

Ik ben weer "goedgekeurd" voor een verleging van mijn parkeerkaart, pfff gelukkig maar, ik zat er al over in. Niet dus 😉

Ook de tandarts heb ik tot nu toe overleefd. Volgende week terug voor een kroon en de week daarop het vervolg. Het duurt nog 2 weken dus voordat het klaar is, tot die tijd werken we met kauwgum.

Vanmorgen hebben we ook onze kans aangegrepen toen we toch in Rotterdam waren voor een lekkere bak koffie met de lekkerste appeltaart van Rotterdam bij Dudok. Heerlijk,echt een aanrader. Je moet wel een lege maag hebben want het zijn mega grote stukken,maar zo overheerlijk lekker.

Verder doen we niets vandaag. Vanavond lekker meloen met serano ham en verse tortelini met huisgemaakte pesto. Dit geheel wordt gesierd door een heerlijke koele fles rose, klinkt vervelend he? Hier in de tuin is zo het zo heerlijk nu. Een verkoelend briesje vanuit zee in de schaduw, en het is goed te doen.

Hieronder nog een leuke foto van mij en mijn dinnetje afgelopen zondag en een ongenode gast naast mijn bed.

Diaan_en_ik Dsc_1186                                Ik HAAAAAAAAt spinnen en zat dus ook gelijk bijna tegen het plafond. Thom moest uiteraard eerst een foto maken voordat hij mij verlostte van dit enge ding naast mijn bed.

Allemaal een fijne en zwoele avond verder.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s