4 in het land

Ik was zo vreselijk kwaad over de weigering van Mellis in het wok restaurant dat ik vanmorgen een aantal mailtjes heb gestuurd naar 4 in het land, hart van nederland en de kranten.

De redactie van 4 in het land reageerde erg snel op mijn mail en ze willen er graag een item van maken. Morgen komen ze dus filmen!!! Ze willen weten wat Mellis precies doet en ze willen ergens gaan luchen om te zien dat het ook wel goed kan gaan. Ook heb ik gebeld met de warenwet en die hebben geen enkel probleem met hulp en geleide honden in een restaurant, zolang ze maar niet in de keuken komen.

Maar ik ben benieuwd wat er dan morgen allemaal gaat gebeuren want we komen op tv. Best erg spannend dus allemaal. Ik ben benieuwd hoe het gaat zo’n opname.

Dus morgen om half 11 op RTL4 komen Mellis en ik op de tv, leuk!!

Advertenties

9 reacties

Opgeslagen onder Rompslomp

9 Reacties op “4 in het land

 1. Eempje

  Ik ga zeker kijken, ik hoop dat ze het uitzenden. Eindelijk een tv omroep die laat zien dat er soms belachelijk gereageerd wordt tegen gehandicapten en hun middelen voor hulp. Vertel ze maar precies hoe het zit en laat je niet gek maken! Liefs Emilie

 2. Wil

  Je weet het wel weer spannend te maken, maar ik geef je geen ongelijk. Ik zal beslist kijken. Lieve groet Wil

 3. Dat is idd spannend. Zou wel lachen zijn als jullie dan weer ergens geweigerd zouden worden, is het helemaal duidelijk. Succes morgen.

 4. Bee

  Ow wat leuk 🙂
  Het is een mindere aanleiding natuurlijk maar ik hoop dat er gewoon wat goeds uit voort komt. En ik vind het leuk om je op tv te zien… ik ga kijken!!

 5. Marijke

  Hoi Astrid
  Zijn ze nou helemaal be………….., ik hoop dat ze na het programma geen klant meer over houden.
  Een knuffel voor Mellis en groetjes van Peter, Marijke en de Goldens

 6. Herma & Sam

  Hoi Astrid, wat een geweldige strakke actie dat je de media hebt benaderd! Het is toch van de gekke dat er nog steeds van zulke starre bedrijven zijn. Ben stiekem ook heel erg benieuwd naar Mellis! Heel veel succes en ga ervoor! Dikke knuf aan Mellis van broertje Sam! Groetjes, Herma

 7. Herma & Sam

  Hoi Astrid, wat een geweldige strakke actie dat je de media hebt benaderd! Het is toch van de gekke dat er nog steeds van zulke starre bedrijven zijn. Ben stiekem ook heel erg benieuwd naar Mellis! Heel veel succes en ga ervoor! Dikke knuf aan Mellis van broertje Sam! Groetjes, Herma

 8. Wat goed dat je dit alles op poten hebt gezet,het is te zot voor woorden wat ze bij dat restaurant hebben gedaan….sterkte en ik hoop dat je aktie veel reacties gaat opleren en de discussie weer aanwakkert. Ik hou de tv in de gaten!

 9. hoi mellis en astrid

  ik heb net het verhaal gelezen
  echt erg zeg dit mijn prins had ook geen dekje om met dat warme weer veel te warm
  misschien gewoon voortaan mee nemen he in een tas
  maar het is erg belachelijk dat je bent geweigerd goed dat je even mails hebt gestuurd naar de tv en de krant
  kan alleen gene geluid horen bij mij maar heb wel de filmpjes bekeken en er viel mij meteen wat op hahah hoe heb jij iets vast gemaakt aan de wasmachine want ik wil dat ook doen maar weet niet hoe en zag dat bij jou er iets aan zat vandaar ff mijn vraag
  en een grote knuffel voor mellis

  groetjes karlijn en prins

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s