Logees en spuiten

Gisteren heb ik weer een berg injecties in mijn nek gehad. Ze konden geen definitieve blokkade zetten omdat mijn hoofd daarvoor nog te scheef is. Pas als mijn hoofd recht blijft kan dat gedaan worden, dus tot die tijd blijven ze met verdovingen prikken. Ik moet dus weer een paar dagen rust,maar ja das niets nieuws.

Mijn schoonouders zijn dit weekend hier te logeren, nog voor mijn verjaardag en voor de gezelligheid. De mannen zijn lekker in de tuin bezig Planten die van achter naar de voorkant gaan omdat we dalijk die aanbouw krijgen. Zonde om weg te gooien en in de voortuin is plek zat. Marry is lekker bezig hier nu het huis toch verder leeg is. Gelukkig dat ze komt koken voor het hele weekend want dat zou mij niet meer lukken. Voor de rest weten ze zelf de weg in de koelkast en in dit huis. Ik lig lekker in mijn bedje de boel te "regeren". ;-)))

Morgen zouden ook mijn schoonzus en zwager komen met kids,maar helaas is neefje Nick weer te ziek,dus die blijven thuis.

We maken er een gezellig en rommelig weekend van.

Zoals het er nu naar uit ziet gaan ze maandag 13 november beginnen met de aanbouw, dus hulpen als jullie dit lezen weet je wat voor werk er aan de winkel is ;-))

Allemaal een fijn weekend verder en tot logs.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s