Weer slecht nieuws

Het slechte nieuws gaat onze deur niet voorbij dit jaar geloof ik. Ik vertelde van de week dat mijn oma gevallen was en haar arm heeft gebroken. Nou uit de foto’s is gebleken dat ze botkanker heeft in een ver gevorderd stadium…….

Dat was wel even schrikken natuurlijk want na de dood van mijn tante heeft oma eigenlijk ook geen zin meer om te leven, ze is eenzaam en moe. Nu logeert ze tijdelijk bij mijn andere tante,maar daar kan ze natuurlijk niet blijven. Ze moet naar een verpleeg of verzorgingshuis en nu zijn ze aan het kijken waar er plek is. Morgen beslissen de dokters wat ze met de arm gaan doen, pennen erin, opereren, chemo, bestraling of wat dan ook. Oma heeft wel aangegeven dat ze in die laatste 2 geen zin heeft. Heb oma ook gebeld en gezegd dat het haar leven is en als zij geen zin meer heeft in chemo of bestraling dat ze het voor mij niet hoeft te laten. Ik hou heel veel van mijn oma en juist daarom vind ik dat ze niet ook nog eens de ellende van chemo en bestraling hoeft mee te maken,hoe zo’n pijn me dat ook doet….

Daarom extra kracht voor mijn oma…..

Reiki_1

Als je iets moet doen waar je geen zin in hebt,bedenk dan wat echt niet kan wachten en wat je kunt uitstellen tot morgen…………

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s