Donderdag

Ik ben een beetje in de war met al die dagen en heb soms geen idee welke dag het is. we hebben weer heerlijke muziek op de radio, de top 2000 op radio 2 echt iets om het jaar mee uit te luisteren, vanalles komt er voorbij en is dan ook erg leuk om naar te luisteren. Verder hebben we op oudjaarsavond een hoop cabaret en het concert van Marco op een andere zender. Dat wordt dus opnemen. Verder vandaag geen plannen. Ik heb wel weer een goed voornemen getrokken vandaag:

"Niet vergeten dat er altijd mensen zijn die,wat er ook gebeurd,altijd proberen te doen alsof er niets is gebeurd"

Dit vond ik dus echt een hele goede en een echte doordenker……….

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

0 Reacties op “Donderdag

 1. Hoi schatteke
  Je bent een toppertje hoor, ben trots op zo’n slimme snelle leerlinge als jij!

  En ja met de dagen in de war, zo herkenbaar, ik moest me vannacht ook afvragen welke dag het nou ook al weer was…donderdag was mijn conclusie. Vandaag kalmpies aan en morgenochtend maar weer naar het ziekenhuis. En daarna…zien we wel weer verder.

  Heej lieverd, geef Mel een dikke knuffel van me en doe Thom er ook maar eentje. Jij krijgt de dikte natuurlijk van mij !

  Liefs xxx Ko.

 2. Alweer zo’n spreuk die klinkt als een (kerst)klok!
  Weet je wat het bijzondere is? Dat als je over deze spreuk nadenkt, hij altijd wel op iemand van toepassing is en vaak iemand in je eigen of nabije kring.
  Net doen alsof er niets aan de hand is, is een kwestie van angst, een kwestie van confrontaties aangaan, een kwestie van geen ‘sorry’ kunnen zeggen.
  Deze mensen leggen het ook vaak bij de ander neer, uit gemak. Want stel je voor dat ze het bij zichzelf zouden moeten zoeken.Eigenlijk staan deze mensen nog maar op het 1e treetje van de levensladder en kan je het ze niet eens kwalijk nemen.
  Zie je eigen kracht en wijsheid met het wel kunnen uitspreken van je gevoel en gedachten!
  Liefs Loes

 3. Je bent niet de enige hoor.
  Ik was vanmiddag bij de winkel en de markt was daar. dan moest het wel vrijdag zijn. Maar zo voelt het niet. Ik snapte er even niet meer van. Dacht echt dat er iets niet klopte maar toch mijn hulp van vandaag was ook de vrijdaghulp dus het moest wel kloppen. geen markt op een andere dag. Als dacht ik het toch even echt!

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s