vuurwerk en dieren

Lieve Mensen,Het vuurwerk is hier al volop losgebarsten. De meeste honden en katten zijn bang voor vuurwerk. Mellis geeft er niet om maar sommige van mijn katten wel. Ik laat mijn hond niet los rond deze tijd van het jaar omdat je maar nooit weet wanneer je een rotje onder je wielen kan verwachten.Lieve loggers die dit lezen, zeg dit ook tegen je kinderen, dat ze NOOIT maar dan ook NOOIT vuurwerk naar dieren en hun baasjes gooien!!!!!Onze lieve beesten schrikken ervan en kan blijvende schade aanrichten.Geef deze boodschap door op je eigen log aub.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

0 Reacties op “vuurwerk en dieren

 1. Weet je,
  eigenlijk vind ik het gebruik van vuurwerk voor 31 december, en het daarmee toestaan van de ouders, al heel fout. Vuurwerk mag pas op 31 december, en ieder ouder die daar zelf een beetje zicht op heeft kan voorkomen dat er sowieso vuurwerk gegooid wordt, simpelweg door zich aan de regels te houden.
  Hier is het een standaard regel. Vuurwerk meenemen voor 31 december betekent vuurwerk inleveren en niks op 31 december.
  En degene die vuurwerk naar mijn hond toegooit (ook al is ze doof) die zit ik net zolang achterna tot ik hem te pakken heb.
  GRRRRRRR

 2. Gelukkig maar dat Mellis er niet omgeeft. Prins wilde achter elke knal aan. Hij dacht volgens mij dat er eenden geschoten werden 😉

  Voor Tommy en Simba zijn de knallen nieuw. Tommy is niet bang maar als er echt een hele harde knal is dan kijkt hij even hoe ik reageer voor hij verder loopt. Maar ik reageer dus niet.

  Simba, tja gaat ongestoord haar gang. Is nog even ondeugend met of zonder knal, maar of dat de 31 om 24 uur nog zo is???

  Ik zal blij zijn als het genal achter de rug is!

  Ik hoop dat jou beestenboel er goed doorhhenkomt dit jaar!!!

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s