de laatste zaterdag

Vandaag is het de laatste zaterdag van het jaar. Het is weer snel gegaan dit jaar en er is vooral veel gebeurd dit jaar. Met mij is er veel gebeurd en met mijn familie en schoonfamilie. Ziektes, sterfgevallen, maar ook geboorte. Van alles wat zullen we dus maar zeggen. Op de laatste dagen van het jaar schieten die dingen toch meer door je hoofd dan anders,maar dat geeft niet. Voor de lieve tante en oma die dit jaar overleden zijn, die zitten in mijn hart. Aan mijn ziekte is niets te doen,maar met de nieuwe aanbouw wel makkelijker leven geworden. de neefjes zijn gezond. Dus ja, ik kan best zeggen dat het een zwaar jaar was,maar ook een mooi jaar. Zoals alles in mijn leven weer heel dubbel,maar dat is de rode draad in mijn leven,me dubbel voelen….. Zoals gewoonlijk is mijn goede voornemen echt weer iets dat op mij slaat:

Het verleden laten rusten, de dag van vandaag plukken en zo min mogelijk op de dag van morgen vertrouwen.

Ik ben ook vandaag voor het eerst echt weer eens een eind wezen rijden met Mellis,daar mag ik nu voor boeten,maar het was wel heerlijk met mijn kop in de wind. Allemaal een fijne zaterdag verder.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Persoonlijk 2

0 Reacties op “de laatste zaterdag

 1. Hoi! Ik kom hier via melody, mooie log heb je zeg! En wat een lieve hond, ik vind dat zo knap dat een hond je zo goed kan helpen! Ik wens jullie een fijne jaarwisseling en een nog beter 2007!

 2. Hoi! Ik kom hier via melody, mooie log heb je zeg! En wat een lieve hond, ik vind dat zo knap dat een hond je zo goed kan helpen! Ik wens jullie een fijne jaarwisseling en een nog beter 2007!

 3. Lieve As,
  wat een ontzettend lief stukje heb je in mijn log geschreven onder ‘nieuwsgierig’. Ik ben er door ontroert, geraakt tot in mijn kern en het gevoel wat jij beschreven hebt is wederzijds. Fijn uiteinde met Thom en tot 3 januari!!
  Heel veel liefs,
  Loes

 4. marry

  dit is een hele mooie prettige jaarwisseling voor jou je mannetje,mellis de katten en karel groetjes van jan en mij tot 2007

 5. Houdt de dieffffffffffffffffffffffff
  haha nee hoor meis, jat gerust voor t leven weg, als ik iemand dat toesta ben jij het wel !

  KNudfffffffffff

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s