tis weer maandag

Een hele goede maandag morgen vandaag allemaal. De mijne beon niet goed, de telefoon ging achterlijk vroeg en er werd nog opgehangen ook!! Grr, kan ik zo kwaad om worden. Ik was dus op tijd wakker .Deze kans dus dan ook maar aangegrepen om lekker met Mellis naar buiten te gaan. Heerlijk was dat even.
Even over mijn log ergnisje. Jullie lieve medeloggers hoeven zich niet aangeproken te voelen, als ik er problemen mee heb laat ik wel een berichtje achter op jullie log met de vraag of het lettertype misshien groter kan, ok? Ik ben er intusen ook achter hoe ik het lettertype kan vergroten, dankzij een tip op de log van Beerinnetje, thx, het werkt op veel logs.(ctrl en scrol tegelijk)
Verder vandaag geen plannen. Loes komt dalijk en ben natuurlijk benieuwd naar de verhalen van Liesyenne het weekend.
Ik doe rustig aan want mijn rug doet nog steeds erg veel pijn en heb behoorlijk last van mijn nek, dus ik denk dat ik eens lekker voor de dvd ga hangen vanmiddag, ik zie wel, ik weet het niet, moet eigenlijk nog wat werk doen waar ik geen zin in heb ook.
Voor iedereen een fijne maandag……

18.50 Geen tv voor mij vandaag, was erg moe en heb een beetje voor me uit liggen staren. Ik heb nogal concentratie problemen de laatste tijd. Deze leesverslaafde leest niet eens meer omdat ik na 3 pagina’s mijn concentratie kwijt ben. Ook met tv kijjken he ik dat. Ik kijk eigenlijk alleen maar omdat het beweegt. Het kot door de pillen ik weet het. Ook wat mensen tegen me zeggen ben ik vaak zo weer vergeten, niet bewust, maar gewoon omdat ik me niet kan concentreren. Vanavond lekker voor de buis, kijken wat er beweegt 😉 Allemaal een fijne avond.Oja, en een groter lettertype omdat ik de mijne bijna niet meer kon lezen,maar dat zal jullie niet ontgaan zijn…..

Liefs Astrid en Mellis

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s