Vergaderingen

Vanmorgen al vroeg een vergadering. Ten miste, voor mij vroeg om om half 11 ergens te zijn. Dat kan ik alleen maar als het geoon hier in dorp is en dat is dus ook zo. Maar toch even een snel logje van mij.
Mijn vergadering gaat vandaag over aanpasbaar bouwen, WVG vervoer en de WMO, belangrijke punten en altijd een heftige vergadering. Gelijk daar achteraan nog een vergadering met de portelfueille houdster Welzijn over de nota aanpasbaar bouwen die we hier hebben gemaakt. Hij is al getekend maar omdat ook hier het Dagelijs bestuur voor de zoveelste keer uit elkaar was en we nog maar moesten afwachten of we dezelfde persoon terug zouden krijgen op Welzijn, wat gelukkig zo is kunnen we nu verder met deze belangrijke nota. Alle nieuwbouw moet aanpasbaar gebouwd worden. Dat betekent zoveel dat er mensen met een beperking in kunnen wonen maar dat ook mensen met een gezin profijt hebben van bijvoorbeeld brede deuren en lage lichtknoppen. Mocht er iemand met een beperkinng komen te wonen, dan hoeft er relatief weinig aangepast te worden.
Dat zijn dus onder andere de dingen die ik in het dagelijks leven doe als Voorzitter van het Gehandicpaten Platform. Het kost me bergen energie en al mijn kracht,maar het levert ook zoveel weer op.
Ik ben wel weer morfine pleisters gaan plakken en hoop dat dit keer de misselijkheid wat meevalt, mocht dat niet zo zijn dan heb ik wel weer wat tegen de misselijkheid. Zo klote, die pleisters werken zo goed,maar de bijwerkingen…
Maar goed. dat gaan we maar afwachten, ik heb een drukke ochtend dus vanavond zal er wel niets van loggen ofzo terecht komen.
Vergeten jullie het wenshoekje niet na te kijken, dat vinden jullie in de linkerkolom, als je daar dan toch bent vergeet dan ook niet te stemmen op mijn log 🙂

Updeetje: Ik heb de vergaderingen overleefd al ben ik wel erg moe. Loes had erge last van haar rug waar ik gelukkig mee heb kunnen helpen. Thom is bezig met de computer van Marry en dat lukt niet helemaal. Ze komen straks ook nog zonwering ophagen voor bij de opeslaande deuren van mijn huisje. Dus al met al en chaotische dagmaar wel voldaan. Ik ga plat en breng jullie morgen weer een nieuw bezoekje.

Allemaal een hele fijne dag Liefs Astrid en Mellis

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s