Jullie hulp gevraagd

Vandaag wil ik jullie hulp inroepen omdat ik weet dat weblog land erg groot en meestal ook erg meelevend is. Ik wil jullie vragen de volgende site te promoten en daar jullie digitale handtekening achter te laten. help de hulphonden
Dit gaat over gelijke behandeling van de hulp en geleide honden. Neem nu het filmpje op mijn weblog over Mellis die geweigerd wordt in een restaurant.

Zo kan ik nog talloze voorbeelden noemen waaruit blijkt dat wij onze hulp of geleide hond niet mee mogen nemen naar binnen. Mellis is zoals de meeste van jullie wel weten is Mellis voor mij van onschatbare waarde voor mijn zelfstandigheid.

Hij doet zo vreselijk veel voor me dat is niet te beschrijven. Zonder Mellis zou ik ’s avonds ook hulp nodig hebben die me helpen met uitkleden enzo, nu hoeft dat niet omdat Mellis dit doet. Door Mellis kan ik een hoop dingen zelfstandig doen zonder hulp van mijn hulpen die natuurlijk ook onmisbaar bliven met een lijf zoals de mijne.

Mellis doet voor mij zo vreselijk veel behalve er voor zorgen dat ik buiten de hulp om niet alleen ben. Hij trekt mijn kleren uit, haalt de was uit de machine, geeft het aan voor de droger, raapt dingen op, doet deuren open en dicht en zo nog veel meer dingen. Ik heb mijn hond dus gewoon nodig om zelfstandis te kunnen zijn. Dus lieve loggers teken deze petitie en zet de link op je site zodat we eindelijk onze honden overal mee naar toe kunnen nemen.

Updeet 19.00: Ik krijg net een mailtje van Ruud van Help de hulphonde, dat hij al op meer dan 100 plaatsen is gelinkt, ga dus door met de petitie tekenen en geef het een plekje op je log,zodat onze honden overal mee naar binnen mogen. Het is niet voor niets een officieel hulpmiddel verstrekt vanuit de AWBZ. Onze hulp/geleide hond weigeren is hetzelfde als zeggen dat ik niet met mijn rolstoel naar binnen mag, dus blijf linken!

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s