Een regenachtige dinsdag

Goedemorgen allemaal
Ik ben blij dat jullie masssaal gisteren de petitie hebben getekent. Maar nog steeds mogen jullie de link en het logje meenemen. Zeg het voort zou ik zeggen. Hoe meer mensen dit weten en lezen des te beter. Het is niet meer van deze tijd dat hulphonden niet overal mee naar binnen mogen. Dit geldt natuurlijk ook voor blinde geleide honden en signaalhonden. Tussen mijn linken staat de site van Hulphond Nederland, neem daar gerust eens een kijkje.

help de hulphonden

Verder ben ik door een tip van Diane op de site van thuiskappers gekomen. Het lukt me maar steeds niet om naar de kapper te gaan omdat het vaak e druk is en mijn "eigen" kapper dan net weer bezig is. Vaak maken ze een plekkie tussendoor voor me,maar dat lukt niet altijd. Zeker nu met al die regen zie ik het niet erg zitten om helemaal naar het dorp te rijden. Dus ik heb een afspraak gemaakt met een thuiskapster en die komt al donderdag. Het is ook nog eens zowat voor niets ook € 11.55. Mijn eigen kapper knipt daar niet voor. Dus Diane, bedankt voor de tip.
Verder staat er vandaag niets op de planning. Ik heb morgen een lunch met de een wethouder in Rotterdam en moet mijn energie dus sparen,want ik wel er erg graag heen. Daarom kan ik vrijdag niet naar het clientenpanel,maar ik moet nog even keuzes maken,want ik merk wel dat ik wat opknap maar 2 vergaderingen ver weg is nog even teveel van het goede,dus ik heb gekozen voor de wethouder. Helemaal omdat het gaat over iets wat voor Hoek van Holland erg belangrijk is.
De kaarsjes blijven brandden voor iedereen die ze nodig heeft. Er staat ook een hele leuke vriendschap PPS op mijn log in de rechterkolom. Neem hem gerust mee als je hem mooi vindt.
Allemaal een hele fijne dag.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s