toch even snel

Toch even snel een logje van mijn kant. Ik werd al vroeg uit mijn bed gebeld door Loes dat ze met een vrselijke migraine terug haar bed in dook,maar al wel Marry had gebeld dat zei hier om een uur of 11 zou zijn voor het "voer en de vloer" zoals wij dat dan noemen ondeling. Maar goed Loes is dus ziek, gaan jullie haar even beterschap wensen? Zal ze leuk vinden. Ik hoop dat je snel weer opknapt meissie en hou je lekker rustig, ja ook jij moet dat wel eens doen!

Van mij even een kort logje, ga me zo wassen en optutten voor een lunch met de Wethouder vervoer in het Rotterdamse Stadhuis. Hopelijk kunnen we goede zaken doen en ga ik niet voor niets naar Rotterdam. Nou ja we zien wel.
Gisteren avond zijn vrienden van ons nog even een borrel komen doen. Ik had ze voor het laatst gezien in het ziekenhuis maar heb dat niet echt mee gekregen. Dus gisteren was even leuk.
Nou mij koffie is op, dus mijn logtijd ook. Ik word om 11 uur gehaald en anders ga ik het niet reddden. Mijn haar is zo lang dat ik het nu zelf moet fohnen.dat had anders Loesje gedaan,mar ja, ziek is ziek. Dus ikga zelf maar eens aan de slag.
Ik wens iedereen een fijne dag.

En vergeet niet te tekenen voor de hulphonden aub

help de hulphonden

Updeetje 16.00: Nou ik ben weer thuis en uiteraard helemaal verrot. Ikheb me langs de waterweg af laten zetten door de rolstoelbus,want Mellis was wel toe aan een wandeling. Het hele gebeuren stelde eigenlijk niets voor. Er waren alleen maar mensen die klaagden over het vervoers systeem dat we hebben in Rotterdam,maar naar mijn idee wa dat niet de insteek van de middag met de wethouder. Ik probeerde er wel tussen te komen en dat lukte ook wel,maar ze wilde er nog niet teveel over prijs geven. Mijns inziens is er voor de klachten een klachtenlijn en een clientenpanen vervoer en daar moet je dat dumpen en niet bij dit soort dingen,maar ja dat zal je altijd wel blijven houden.

Voor de rest van de dag ben ik uitgeteld en de vergadering die ik had voor vrijdag heb ik al afgezegd. Dat wordt me toch nog even te veel te snel . Dit was genoeg voor deze week en volgende week zien we wel weer verder. In ieder geval bedankt voor jullie lieve reacties.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

0 Reacties op “toch even snel

 1. Dus er is toch nog een logje gekomen. Fijne dag Astrid.

 2. Dat zit je straks niet ver bij mij vandaan:)

  Beterschap voor Loes hoor

  Fijne dag vandaag Astrid

  Kussss Jans

 3. Toch wel fijn dat het alweer iets beter gaat met je. En dat het zo goed geregeld is onderling!

 4. Goedemorgen Astrid!

  Hier ben ik ook weer eens bij jou.
  Ik heb het een beetje druk.
  Het hoe en wat kan je op mijn weblog lezen…
  Ik wens je een fijne Woensdag toe!
  Hele dikke Beren Knuffel van Ingrid 🙂

 5. Aquawoman

  Hoi Meid,

  Ik wens je een fijne lunch
  en ik hoop dat het niet TE zwaar zal zijn voor je.Wat een leuke naam animatie. Leuk meid dat je er al 1 gekregen hebt.Ik wens je een fijne dag toe.

  Loes beterschap en knap snel op.
  Houd je rustig he.

  Groetjes
  Aquawoman

 6. Veel succes in Rotterdam vandaag!
  Gr 10

 7. Hoihoi!

  Veel succes in Rotterdam vandaag en ik hoop net als jij dat je er niet voor niets heen hoeft!
  Succes!
  Groetjes Henrike

 8. Hoi Astrid, bedankt voor je reactie in mijn weblog! Nu weet ik ook hoe je plaatjes in de reacties moet zetten en ben ik weer helemaal gelukkig 🙂

  Natuurlijk heb ik de petitie getekend, ik zie werkelijk niet in wat een hulphond nou anders maakt dan een geleidehond. Dat moet veranderen!

  Hierbij een natte neus van onze Beer aan jou en Mellis

 9. Heel veel succes vandaag! Jee, je doet al wel veel zeg. Ben je al helemaal opgeknapt? Je doet toch niet te veel?

  Liefs Ikke

 10. Tja van dat “haar” daar heb ik weinig problemen mee, hahaha…
  Voor de rest vele groeten,

  Wenkie.

 11. Hoi astrid, Is de lunch een beetje meegevallen. Last he, als iemand ziek is. Migraine is een vervelend iets, heb er zelf ook wel eens last van. Je bent gelijk helemaal niets meer. Ik wens je een fijne dag en tot schrijfs
  Knufs dinie

 12. vervelend dat je nog niet helemaal de oude bent en die vergadering moest afzeggen. ik hoop dat je snel helemaal opknapt en weer lekker al je dingen kunt doen. hele fijne avond nog en knuffel en aai voor mellis.

 13. hi ik kom je een fijne avond wensen en zeggen dat je een super leuke weblog hebt

 14. Wat een super leuke foto zeg! En wat heerlijk om marco te horen!

 15. Hoi schatteke, ik had je al gesproken dus hoef hier niets meer te vertellen……nog snel even een wens plaatsen en je heel veel plezier wensen bij Gibs en zijn gevolg! KUssieeeeeeeee

 16. vervelend dat je je nu weer zo moe voelt, maarja, je bent ook nog niet zolang uit het ziekenhuis he! Dus doe rustig aan! Liefs uit Almere!! (ps: die kapper was geregeld he, mooi zo, we zien het resultaat hier wel op een foto????)

 17. Wens jou ook een fijne dag ook al is het nu een dag leter… 😉

 18. bedankt voor je bezoekje op mijn punt
  jouw punt ziet er ook mooi uit
  en je hebt een schattige hond
  ik wens je een fijne donderdag en een heel goed weekend

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s