toch even snel

Toch even snel een logje van mijn kant. Ik werd al vroeg uit mijn bed gebeld door Loes dat ze met een vrselijke migraine terug haar bed in dook,maar al wel Marry had gebeld dat zei hier om een uur of 11 zou zijn voor het "voer en de vloer" zoals wij dat dan noemen ondeling. Maar goed Loes is dus ziek, gaan jullie haar even beterschap wensen? Zal ze leuk vinden. Ik hoop dat je snel weer opknapt meissie en hou je lekker rustig, ja ook jij moet dat wel eens doen!

Van mij even een kort logje, ga me zo wassen en optutten voor een lunch met de Wethouder vervoer in het Rotterdamse Stadhuis. Hopelijk kunnen we goede zaken doen en ga ik niet voor niets naar Rotterdam. Nou ja we zien wel.
Gisteren avond zijn vrienden van ons nog even een borrel komen doen. Ik had ze voor het laatst gezien in het ziekenhuis maar heb dat niet echt mee gekregen. Dus gisteren was even leuk.
Nou mij koffie is op, dus mijn logtijd ook. Ik word om 11 uur gehaald en anders ga ik het niet reddden. Mijn haar is zo lang dat ik het nu zelf moet fohnen.dat had anders Loesje gedaan,mar ja, ziek is ziek. Dus ikga zelf maar eens aan de slag.
Ik wens iedereen een fijne dag.

En vergeet niet te tekenen voor de hulphonden aub

help de hulphonden

Updeetje 16.00: Nou ik ben weer thuis en uiteraard helemaal verrot. Ikheb me langs de waterweg af laten zetten door de rolstoelbus,want Mellis was wel toe aan een wandeling. Het hele gebeuren stelde eigenlijk niets voor. Er waren alleen maar mensen die klaagden over het vervoers systeem dat we hebben in Rotterdam,maar naar mijn idee wa dat niet de insteek van de middag met de wethouder. Ik probeerde er wel tussen te komen en dat lukte ook wel,maar ze wilde er nog niet teveel over prijs geven. Mijns inziens is er voor de klachten een klachtenlijn en een clientenpanen vervoer en daar moet je dat dumpen en niet bij dit soort dingen,maar ja dat zal je altijd wel blijven houden.

Voor de rest van de dag ben ik uitgeteld en de vergadering die ik had voor vrijdag heb ik al afgezegd. Dat wordt me toch nog even te veel te snel . Dit was genoeg voor deze week en volgende week zien we wel weer verder. In ieder geval bedankt voor jullie lieve reacties.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s