Weekend en veeeeeeel rust

Eindleijk is het weekend, de week is voorbij gevlogen met een hoop emoties en vergaderingen. Ook binnen de vergaderingen liepen de emoties na de vergadering hoog op. Ik zeg graag mensen recht dingen in hun gezicht en dat gebeurde in de desbetreffende vergadering niet. Ik kan daar niet zo heel erg goed tegen, zeker niet als de mensen dan na de vergadering beginnen te zeuren over het desbetreffende onderwerp. Maar goed, dat was gisteren.
Vandaag en de komende dagen heb ik tot woensdag niets staan want dan ga ik naar Ilse Dit is mogelijk gemaakt door 1 van mijn lieve hulpen Dees die door dze stichting die nog vrij nieuw is Ambulancewens. Deze Stichting gaat het aanstaande woensdag mogelijk maken dat ik naar het concert kan waar ik dan ook vreselijk naar uit kijk. Door alle beperkingen was dit niet meer mogelijk en nu wordt 1 van mmijn grootste wensen dus wel mogelijk gemaakt waarvoor ik Ambulancewens en Dees natuurlijk vreselijk dankbaar ben.
Ik ga de komende dagen dus ook vreselijk rustig aan doen, mijn agenda is leeg en ik ga maar een salles kijken wat ik de afgelopen weken heb opgenomen maar niet aan toe gekomen ben. Als het mooi weer is hoop ik nog even lekker met Mellis het bos in te kunnen. Verder helemaal niets……….
Ik wens iedereen een heel fijn weekend, Geniet ervan, ik ga Genieten van de Voorpret 😉

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s