vervolg training

Nou hier dan eindelijk het verslagje van gisteren. De training is erg goed gegaan en Joop is erg tevreden over Mellis. Wat hij hier allemaal heft bijgeleerd is waanzinnig voor een hond met het verleden als Mellis. Ik moest hem trainen om op het fluiten terug te komen en hem dan te belonen met het balletje,dat hij dan vervolgens weer afgeeft. Ik he hem zelfs zover gekrregen dat als ik fluit hij een jacht op vogels of konijnen onderbreekt. Hij gaat dan in de remmen en komt als een speer naar mij toe want daar wacht tenslotte de bal. Het velonen  met de bal gaan we nu langzaam afbouwen en hem leren op de fluit de bal af te geven tijdens het spelen. Precies het omgekeerde dus waar ik nu mee aan de slag ga. Altijd leuk zo;n nieuwe uitdaging. Verder gaat eigenlijk alles heel erg goed en hoeft er op het moment niet al te veel worden bijgeleerd. Nu is het dit kwartaal een kwestie an bijhouden.

Het was een erg leuke training met een lekkere wandeling,maar ik was ook aardig verrot daarna. Thuis nog even nagepraat en toen had ik het ook echt wel gehad.

Vanmorgen met Mirjam boodschappen gedaan. Met Loes gaat het helemaal nog niet goed en die blijft ook volgende week nog thuis. Ze heeft een beetje onderschat wat dit voor invloed dit op haar lijf heeft gehad. Na een lang en emotioneel gesprek gisteren en vanmorgen met haar huisarts blijft ze voorlopig gewoon ziek en vangt Shirley de dagen op van Loes. Als Marry er weer is volgende week zal ze zich ook wel het lazerus schrikken. Als Loes al langs komt is het voor spek en bonen erbij op arbeidstherapie basis en meer niet.

Verder doe ik niets vandaag,ben te moe en voel me niet lekker, te veel ontstekingen en daarvan heb ik altijd erg veel last. Eigenlijk is boodschappen doen al te veel. Mirjam is wel meegeweest met de auto en hoef ik alleen maar te wijzen naar de dingen die ik wil hebben, maar je moet er toch heen tuffen in je rolstoeltje. Dus nu ga ik lekker plat en zie wel wat de rest van de middag brengt.

Liefs Astrid

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s