Geniet

Op de foto Took en ik, een geniet moment uit Spanje…..

Na een dag vermoeidheid,pijn, koude en warme rillingen, wat bij mij meestal op ontstekingen duidt, hoop ik me vandaag een beetje beter te voelen. Ik zal dus misschien ff niet langs komen bij jullie,maar jullie hopelijk wel gewoon bij mij. Zodra ik me beter voel kom ik weer lekker bij jullie neuzen en lezen.

Vandaag staat er niets op het programma, gelukkig maar,anders had ik dingen af gezegd. Ik had er al rekening mee gehouden dat de training veel energie zou kosten en dus was dat ook mijn enige afspraak van de week. Als het mooi weer is dan steek ik liever de energie die ik heb aan lekker wandelen met Mellis.

Verder eigenlijk ook niet zo heel erg veel te te vertellen. Marry is weer in het land en is ook erg geschrokken van het verhaal van Loes,aangezien Mar hetzelfde heeft meegemaakt een paar maanden geleden. Misschien wipt ze vanmiddag nog even binnen voor een bakkie, even bijkletsen.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne vrijdag en Geniet er lekker van. Er zijn momenten in je leven waarop je gigantisch met de neus op de feiten van het leven wordt gedrukt en kan je niets anders doen dan de dag nemen zoals ie komt en je leven leven!

Liefs Astrid

Neem eens een kijkje op deze link, een leuk intervieuw met mij vind je daar.
Intervieuw met mij

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s