2e dag

Op dit moment is het half elf in de ochtend en ligt Astrid in dromenland. Ik heb haar vanochtend nog even gesproken en ze had heerlijk geslapen. Ze was niet gespannen en ‘verheugde’ zich op de ingreep, die uiteraard veel verlichting gaat brengen.

Eén van de opererende artsen lijkt heel erg op Charlie Epps. Een wiskundige uit de serie NUMBERS waar Astrid ook fan van is, dus ze had al veel voorpret! Jammer voor haar zijn zijn ogen niet de laatste die ze ziet maar die van de anaesthesist, die overigens ook mooie ogen had volgens Astrid maar waarbij ze geen associatie van de één of andere bekende tv-persoonlijkheid kon bedenken.

Astrids grote steun en toeverlaat is momenteel bij Thom, hij ligt achter bij Thom in de truck en vermaakt zich ook wel natuurlijk, al mist hij zijn bazinnetje wel logischerwijs. Zoals geschreven is Astrid momenteel onder zeil, na de operatie zal ze enige tijd op IC moeten doorbrengen maar zodra ik weer nieuws heb zal ik het hier melden!

Fijne woensdag iedereen, jullie krijgen allen de hartelijke groeten van Astrid!

Update: 17.45 uur. Astrid is inmiddels weer uit ok en ligt op IC. De operatie is naar verwachting verlopen. De komende 24 uur zijn zeer kritiek gezien haar EDS. Ze wordt die 24 uur dan ook zeer streng in de gaten gehouden omdat men niet durft te voorspellen hoe haar lijf zal reageren op het feit dat de blaas weg is en men een stuk darm daarvoor in de plaats heeft gebruikt om die urine stoma te kunnen plaatsen, daarbij is het natuurlijk ook zo dat Astrid vanwege die EDS veel medicaties nodig heeft en haar lijf daar al jaren van onder invloed staat. Die medicaties kunnen natuurlijk ‘verkeerd’ reageren, bijv. de bloedverdunners. Maar goed, vooralsnog is alles naar omstandigheden oké en zullen we verder het moeten afwachten! Uiteraard hou ik jullie op de hoogte en zodra er nieuws is zal ik het hier weer melden!

Update: 21.15 uur. Thom heeft zojuist met het ziekenhuis gebeld om even te horen hoe het met Astrid gaat. Het gaat boven verwachting goed. Ze is inmiddels gewassen en de check-up leverde tevredenstellende antwoorden. Morgen mag ze naar de ‘normale’ zaal, tenminste als het zo goed blijft gaan als dat het nu gaat en ze de nacht op goede wijze doorkomt! Morgenmiddag gaat Thom bij Astrid op bezoek dus aan het eind van de middag, danwel aan het begin van de navond, zal er een nieuw log geplaatst worden!

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Persoonlijk 2

0 Reacties op “2e dag

 1. Hopelijk heeft Astrid nu heerlijke dromen van deze knappe mannen. Sterke Astrid en Koba bedankt voor het bijhouden van Astrid’s log. Veel sterkte allemaal!
  Liefs 10

 2. Veel sterkte voor Astrid

  Fijn dat we door jou op de hoogte worden gehouden Koba

  Grt en knuff Mariet.

 3. Heel veel succes en sterkte Astrid. Beterschap groetje xus Moeke.

 4. Hoop dat de operatie geslaagd is! En dat de IC periode zo kort mogelijk wordt!

  Een aai over de bol van Mellis en dikke knuff voor Astrid!

  liefs, Greetje

 5. liliane

  hoi astrid , hopelijk gaat alles goed en heb je niet al teveel pijn of het gaat helpen weet ik niet maar heb een luckybamboe gekocht en een kaartje mat jou naam erop bijgestoken dus meisje de gedachte dat ik jou pijn even kan verlichten door je te doen glimlachen dan ben ik al heel blij , hou je sterk en weet dat ik via melody haar log alles volg wat er in webligland gebeurd , maar door omstandigheden heb/wil ik verder geen andere logs opvolgen alleen als er iemand troost nodig heeft dan kom ik langsvliegen want weet als geen ander wat troost kan verrichten , dikke knuffel en tot wederhoren

 6. Ha die As. Als ik nu schrijf is de operatie bijna afgelopen. En een kaartje ligt voor haar klaar. Ik hoop net als zovelen dat het allemaal goed gegaan is. Liefs van hier en je doet het super hoor. Groetjes van hier liefs klaske

 7. hetty Wieringa

  Ik hoop van harte dat de operatie goed is gegaan en dat Astrid er van opknapt.

  Een hele dikke knuffel voor Mellis en sterkte voor Astrid

 8. Aquawoman

  Hoi Koba en Astrid natuurlijk,

  Ik ben blij dat de operatie goed verlopen is. Ik hoop echt dat Astrid er snel en goed weer bovenop is. Ik zat in spaning te wachten tot ik zou lezen hoe de operatie gegaan was. Koba bedankt dat je de boel hier opvangt en op de hoogte brengt. Astrids heel veel sterkte meid (ook al lees je dit pas later) Houd je haaks en pas goed op jezelf.

  Vriendelijke groetjes
  Aquawoman

 9. Hoi allemaal. Dank jullie wel voor de lieve reacties en het meeleven. De reacties worden zeer regelmatig geprint door Thom en hij neemt ze dan bij zijn bezoek aan Astrid telkens mee. Dus wees gerust, Astrid krijgt elke dag jullie reacties onder ogen danwel mondeling voorgelezen te horen!

  Liefs aan allen, Koba

 10. Fantastisch, zo snel al goed nieuws over Astrid! En Mellis is nu even “trucker”, hij zal best verwend worden onderweg. Astrid, sterkte de komende tijd, we denken aan je. Koba, dank voor het bijhouden!

 11. fijn te horen dat de operatie goed verlopen is.het is ook niet mis zeg.
  wil je haar de hartelijke groetjes doen van mij? en natuurlijk stuur ik snel een persoonlijk kaartje.
  ik duim dat alles voorspoedig blijft gaan.
  groetjes van mij..vlinder

 12. Eempje

  Goed te lezen dat de operatie in ieder geval goed en volgens plan verlopen is. Nu maar hopen dat het de aankomende tijd maar heel goed blijft gaan. Heel erg veel sterkte en ik zal aan je denken.

  Liefs Emilie

 13. Ik hoop dat alles nog steeds naar wens verloopt en dat Astrid snel naar de gewone afdeling mag. Dat is tenminste een stap dichter naar huis.
  Heel veel sterkte en beterschap.

 14. Yvonne spaan

  Wat fijn dat het zo goed is gegaan!!! ik heb heel de dag aan Astrid en Thom gedacht. Hopelijk gaat Astrid een goede nacht tegemoed en is Thom ook wat gerustgesteld na deze spannende dag! slaap lekker

 15. Het zou fijn zijn voor jullie als allles voorspoedig gaat. Ik wens jullie dan ook heel veel sterkte en hoop dat je snel weer aan herstel kunt gaan denken.

 16. Aquawoman

  Hoi Astrid en Koba,

  Wat gaaf dat je boven verwachting goed met Astrid gaat. Ik hoop dat ze natuurlijk steeds verder op knapt. Ik ben blij als ze vandaag al van de IC af kan als het mee zit.Ik duim voor je Astrid en houd jij je haaks en kalm dan komt het allemaal goed tot op zeker hoogte natuurlijk.

  Vriendelijke groetjes
  Aquawoman

 17. marry

  lieve astrid thom en koba fijn te lezen dat de operatie goed is gegaan .astrid nu herstellen en ik kom gauw liefs van jan en marry dikke knuffel

 18. Fijn zeg dat alles goed is gegaan. Dank je wel voor de update Koba!
  Geweldig dat Mellis nu met Thom mee is.
  Heel veel groetjes en liefs van mij!

 19. heel veel sterkte en beterschap en alle liefs

 20. Wat ben ik blij om de updates te lezen! Vooralsnog dus goede berichten.
  Astrid, hou je haaks!

  liefs, Greetje

 21. Blij te horen dat alles goed is gegaan. Ik wens jou Astrid beterschap en Thom en Mellis sterkte zo zonder haar.

  Liefs
  Goudhart

 22. En ik maar kijken en kijken. Maar ik moest natuurlijk schrollen. In ieder geval is de operatie geslaagd. Mooi hoor. Sterkte met alles en knuffel voor Mellis. maar zo te horen komt het wel goed. Liefs klaske

 23. Clemens van Soest

  Beste Astrid,

  Fijn om op je weblog te lezen dat het herstel voortzet en dat je nu van de meeste slangetjes verlost bent. Het gaat dus kennelijk alweer een stukje beter dan afgelopen vrijdag. Ik hoop dat je gauw ook weer op je zij mag/kunt liggen, dat zou het leven ook wat draaglijker maken.
  Ik wens je ook namens Jeanette, Bas en alle collega’s van de Woningbouwvereniging veel sterkte en we hopen dat je gauw weer naar huis mag.
  Met hartelijke groet,

  Clemens

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s