2e dag

Op dit moment is het half elf in de ochtend en ligt Astrid in dromenland. Ik heb haar vanochtend nog even gesproken en ze had heerlijk geslapen. Ze was niet gespannen en ‘verheugde’ zich op de ingreep, die uiteraard veel verlichting gaat brengen.

Eén van de opererende artsen lijkt heel erg op Charlie Epps. Een wiskundige uit de serie NUMBERS waar Astrid ook fan van is, dus ze had al veel voorpret! Jammer voor haar zijn zijn ogen niet de laatste die ze ziet maar die van de anaesthesist, die overigens ook mooie ogen had volgens Astrid maar waarbij ze geen associatie van de één of andere bekende tv-persoonlijkheid kon bedenken.

Astrids grote steun en toeverlaat is momenteel bij Thom, hij ligt achter bij Thom in de truck en vermaakt zich ook wel natuurlijk, al mist hij zijn bazinnetje wel logischerwijs. Zoals geschreven is Astrid momenteel onder zeil, na de operatie zal ze enige tijd op IC moeten doorbrengen maar zodra ik weer nieuws heb zal ik het hier melden!

Fijne woensdag iedereen, jullie krijgen allen de hartelijke groeten van Astrid!

Update: 17.45 uur. Astrid is inmiddels weer uit ok en ligt op IC. De operatie is naar verwachting verlopen. De komende 24 uur zijn zeer kritiek gezien haar EDS. Ze wordt die 24 uur dan ook zeer streng in de gaten gehouden omdat men niet durft te voorspellen hoe haar lijf zal reageren op het feit dat de blaas weg is en men een stuk darm daarvoor in de plaats heeft gebruikt om die urine stoma te kunnen plaatsen, daarbij is het natuurlijk ook zo dat Astrid vanwege die EDS veel medicaties nodig heeft en haar lijf daar al jaren van onder invloed staat. Die medicaties kunnen natuurlijk ‘verkeerd’ reageren, bijv. de bloedverdunners. Maar goed, vooralsnog is alles naar omstandigheden oké en zullen we verder het moeten afwachten! Uiteraard hou ik jullie op de hoogte en zodra er nieuws is zal ik het hier weer melden!

Update: 21.15 uur. Thom heeft zojuist met het ziekenhuis gebeld om even te horen hoe het met Astrid gaat. Het gaat boven verwachting goed. Ze is inmiddels gewassen en de check-up leverde tevredenstellende antwoorden. Morgen mag ze naar de ‘normale’ zaal, tenminste als het zo goed blijft gaan als dat het nu gaat en ze de nacht op goede wijze doorkomt! Morgenmiddag gaat Thom bij Astrid op bezoek dus aan het eind van de middag, danwel aan het begin van de navond, zal er een nieuw log geplaatst worden!

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s