Dag 3

Zo aan het eind van de dag, zoals ik beloofde, hier dan de update over hoe het met ons aller Astrid gaat op haar 3e dag in het ziekenhuis….

Allereerst wil Astrid Wanda heel hartelijk bedanken voor het bloemstukje dat vandaag bij haar bezorgd is. Wanda ze is er erg blij mee, dank je wel dus!

Hoe is het met Astrid?
Astrid is de nacht redelijk goed doorgekomen ondanks dat haar bed niet echt comfortabel lag. Het bezoek van Thom was natuurlijk een aangename afleiding voor Astrid en toen hij vervolgens haar bed ook nog eens even aanpakte was het helemaal mooi. Ook kwam de professor langs toenThom er was. Die vertelde dat men tijdens de operatie ontdekte dat de blinde darm van Astrid er ook verre van fris bij lag dus in het kader van "opgeruimd staat netjes" (LOL) hebben ze die ook gelijk maar verwijderd. De blinde darm was behoorlijk ontstoken dus de operatie kwam goed uit qua timing zullen we maar zeggen. Inmiddels ligt Astrid weer op zaal, niet alleen maar in het gezelschap van een andere mevrouw, is wel zo gezellig natuurlijk. Het bloemstukje en de kaarten, die ze al van enkele webloggers mocht ontvangen, doen haar erg goed want logischerwijs voelt ze zich heus nog niet zo happy. Wat de post betreft, er is in een eerder log een foutief kamer nummer genoemd, het juiste kamernummer is 131!!!

Tot slot, lieve mensen, laat Astrid jullie allen heel hartelijk groeten en Thom sluit zich daar uiteraard bij aan net als ik.

Fijne avond allemaal en tot morgen maar weer, voor de volgende update! Kortom "wordt vervolgd"!

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s