Dag 4

Inmiddels is het al weer dag 4 voor Astrid in het ziekenhuis. Ben vanavond zelf bij haar geweest samen met Thom. Ze ziet er, naar omstandigheden, goed uit. Ietwat witjes wel en natuurlijk heel erg moe. Het was immers ook niet niks? De drain die ze nog in haar neus had is vanavond verwijderd gelukkig. 2 drains in haar buik nog niet, hopelijk zullen die ook op zeer korte termijn eruit mogen. De wond ziet er verder goed uit, evenals de stoma. De drains zijn al iets losser gezet zodat het iets makkelijker voor Astrid is geworden. Het constant op de rug liggen maakt het haar er niet makkelijker op en ze voelt zich dus ook niet zo lekker. Ze kan immers geen kant op en ligt alleen maar op de rug. Ze heeft veel last ook van de keel en haar nek en hoofd. De operatie duurde lang en haar hoofd en nek hebben die niet helemaal goed opgevat. We hebben Astrid haar eigen ideale kussen mee genomen dus ze zal iets comfortabeler kunnen liggen.

Vandaag kreeg ze gelukkig weer veel post maar ook 2 prachtige bossen bloemen en een mooi bloemstuk. Astrid wil dan ook Marjan en de Deelgemeente Hoek van Holland bedanken! Uiteraard geldt dit bedankje ook voor diegenen van wie ze vandaag een kaart mocht ontvangen, daar is ze heel erg blij mee!

De logs en al jullie reacties van de eerste 3 dagen zijn uitgeprint en heb ik vanavond aan haar gegeven. Ze was veel te moe maar morgen hoopt ze het allemaal te gaan lezen. Wellicht kan ik dan morgenavond weer een reactie namens Astrid aan jullie terug geven. Ze vind het erg fijn dat er zo lief gereageerd wordt, bloemen gestuurd en kaarten, ze waardeert dit echt maar jullie begrijpen vast wel dat zij daar later bij jullie op terug zal komen om jullie er persoonlijk voor te bedanken. Vooralsnog moeten jullie maar ‘genoegen’ nemen met mijn dank je wel namens Astrid en Thom en mijzelf uiteraard.

Terwijl Thom goed voor Mellis zorgt nu Astid er eventjes niets is en Mellis dus meeneemt de truck in enzo wordt er in Leiden zeer goed voor Astrid gezorgd, zo heeft men bijv. de kachel aangezet omdat Astrid en haar kamergenote lagen te klappertanden van de kou. Later kon er ook weer een deken af want toen was het weer te warm. Eten heeft Astrid nog niet gehad, heeft ze ook totaal geen zin in hoor, maar het drinken gaat goed en ook de urine-afvoer gaat prima. De interne opvang van die urine op weg naar de uitgang, stoma met zakje, werkt prima en de artsen zijn er tevreden over. Wat erg goed is is wel dat de darmen van Astrid al weer op gang aan het komen zijn. Zij was er zelf minder blij mee omdat het niet prettig voelt (uiteraard) maar ja het is wel een heel goed teken. Kortom lieve lezers, het gaat goed met Astrid, het gaat de goede kant op, geen reden tot zorgen! Meeleven graag! Maar dat doen jullie allemaal al en daar ben ik jullie persoonlijk zeer dankbaar voor!

Liefs aan allen, ook van Astid en Thom natuurlijk en een lebber van Mellis…..

Wordt….. Vervolgd……

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Persoonlijk 2

0 Reacties op “Dag 4

 1. Weer een dag vol goeie berichten uit Leiden, hartstikke goed! En Mellis en Thom zorgen ook goed voor elkaar als gezelschap, zo te zien. Astrid, sterkte!

 2. Toke

  Ben blij dat Bokitootje zich goed thuis voelt tussen die bloemen. Maar ben nog blijer dat jij er van kan genieten (ondanks al het “ongemak”).
  Beterschap!!!!
  Toke

 3. Aquawoman

  Hoi Astrid en de andere,

  Ik ben blij te lezen dat het steeds een stukje beter gaat.
  Ik hoop dat je beetje goed uitrust en je kunt genieten van je bloemen en kaarten. De kaarten en bloemen zien er leuk en gezellig uit. (behalve dat het ziekenhuis natuurlijk nooit leuk is) Ik wens je onwijs veel beterschap en houd je haaks meid.

  Vriendelijke groetjes
  Aquawoman

 4. Lieve As en thom en Mellis. We zijn dankbaar dat alles een beetje goed is gegaan. En natuurlijk moet je nog aansterken en moet alles een beetje goed uitrusten daar binnen in je lichaam. Heel veel Sterkte met alles. We bidden hier voor jullie. Heel veel liefs van hier en den dikke knuffel van Gejo en ook een dikke lebber hoor voor iedereen. Dag een heel goed wekend voor jullie allemaal. Groetjes van ons klaske en Flip

 5. Lieve Astrid,

  Dankzij Koba worden wij goed op de hoogte gehouden van hoe het nu met jouw gaat, ben blij om te horen dat je al zoveel kaarten en bloemen hebt ontvangen, dat zullen er best nog wel veel meer worden, je verdient het dan ook.
  Nou lieverd veel beterschap verder en rust maar goed uit.

  Aan Koba, bedankt en doe ook Thom de groeten en geef Mellis maar een aai.

  Kus Marjan

 6. Hoihoi!

  Wat fijn om te lezen dat het allemaal, naar omstandigheden, goed met je gaat! Ik hoop dat het allemaal goed mag blijven gaan en je binnenkort weer naar je eigen huisje mag! Heel veel beterschap gewenst en maak er iets gezelligs van in het ziekenhuis!
  Lieve groetjes Henrike

 7. Hoi Astrid. Kaartje is onderweg en ik hoop dat ze MIJN handschrift kunnen lezen. Oog-hand coordinatie is niet geweldig na mijn nekoperatie. Doe kalm aan en neem ruim de tijd om te genezen. Groetje xus Moeke.

 8. gelukkig dat het beter gaat met haar. geef maar een hele grote knuffel.

 9. Fijn om te lezen dat het allemaal voorspoedig verloopt. Wat leuk zeg, al die kaartjes en bloemstukjes. Geweldig!

  Fijn weekend voor jullie allemaal. En een knuf voor Mellis natuurlijk!

  Liefs Konnie

 10. Gelukkig gaat het met Astrid de goede kant op, daar ben ik heel blij om. Nu moet ze nog herstellen en bijsterken.
  Heel veel beterschap, Astrid!

  Liefs Sjoukje

 11. goede berichten en ben blij dat te horen.
  gisteren in er een kaartje richting jou gegaan astrid en ik hoop dat je die vandaag mag ontvangen,alhoewel je het met de post van tegenwoordig niet meer weet.t,is in ieder geval onderweg!
  hou je taai he? denk aan je.liefs voor thom ook en een aai voor mellis,die twee moeten het nu even zonder jou stellen,zal best moeilijk zijn.
  liefs en knuf van mij..vlinder

 12. Hoi hoi Lieve Koba en Astrid ik heb even alle verslagjes gelezen en ben zo blij dat het de goede kant op gaat met Astrid jammer dat ik niet eerder bij Astrid terecht kon een of andere popup blokeerd me de toegang tot Astrid haar log wat ik ervoor nooit eerder had. (waarschijnlijk te maken met de nieuwe antivirus die nu op mijn pc staat) Nu even op de laptop van mijn dochter en hier werkt het wel prima mee. Lieve Astrid ik wil je heel veel sterkte vanhieruit toewensen maar zo te lezen ga je stilletjes weer de goede kant op en komt naar huis toe gaan alle dagen een beetje dichter in zicht. Ik denk aan je heel veel sterkte!!!

  En lieve Koba jij bedankt om ons op de hoogte te houden

  Liefs Blauwhartje

 13. Wanda

  Blij te lezen dat het weer aan het opknappen is geslagen, over bijna 2 weken moet ik weer in het ziekenhuis zijn en als ik me dan goed genoeg voel kom ik even bij je aan!

  Alle liefs (ook voor Thom en Mellis),

  Wanda

 14. Wat fijn dat we allemaal via het log op de hoogte kunnen blijven van jouw herstel. Ik kan me voorstellen dat, wat jou betreft, de dagen niet snél genoeg voorbij kunnen gaan. Ik denk veel aan je en hoop je na het weekeinde even een bezoekje te komen brengen.
  Hou je haaks en knap maar weer snel op.
  Liefs Loes
  xxx

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s