Dag 4

Inmiddels is het al weer dag 4 voor Astrid in het ziekenhuis. Ben vanavond zelf bij haar geweest samen met Thom. Ze ziet er, naar omstandigheden, goed uit. Ietwat witjes wel en natuurlijk heel erg moe. Het was immers ook niet niks? De drain die ze nog in haar neus had is vanavond verwijderd gelukkig. 2 drains in haar buik nog niet, hopelijk zullen die ook op zeer korte termijn eruit mogen. De wond ziet er verder goed uit, evenals de stoma. De drains zijn al iets losser gezet zodat het iets makkelijker voor Astrid is geworden. Het constant op de rug liggen maakt het haar er niet makkelijker op en ze voelt zich dus ook niet zo lekker. Ze kan immers geen kant op en ligt alleen maar op de rug. Ze heeft veel last ook van de keel en haar nek en hoofd. De operatie duurde lang en haar hoofd en nek hebben die niet helemaal goed opgevat. We hebben Astrid haar eigen ideale kussen mee genomen dus ze zal iets comfortabeler kunnen liggen.

Vandaag kreeg ze gelukkig weer veel post maar ook 2 prachtige bossen bloemen en een mooi bloemstuk. Astrid wil dan ook Marjan en de Deelgemeente Hoek van Holland bedanken! Uiteraard geldt dit bedankje ook voor diegenen van wie ze vandaag een kaart mocht ontvangen, daar is ze heel erg blij mee!

De logs en al jullie reacties van de eerste 3 dagen zijn uitgeprint en heb ik vanavond aan haar gegeven. Ze was veel te moe maar morgen hoopt ze het allemaal te gaan lezen. Wellicht kan ik dan morgenavond weer een reactie namens Astrid aan jullie terug geven. Ze vind het erg fijn dat er zo lief gereageerd wordt, bloemen gestuurd en kaarten, ze waardeert dit echt maar jullie begrijpen vast wel dat zij daar later bij jullie op terug zal komen om jullie er persoonlijk voor te bedanken. Vooralsnog moeten jullie maar ‘genoegen’ nemen met mijn dank je wel namens Astrid en Thom en mijzelf uiteraard.

Terwijl Thom goed voor Mellis zorgt nu Astid er eventjes niets is en Mellis dus meeneemt de truck in enzo wordt er in Leiden zeer goed voor Astrid gezorgd, zo heeft men bijv. de kachel aangezet omdat Astrid en haar kamergenote lagen te klappertanden van de kou. Later kon er ook weer een deken af want toen was het weer te warm. Eten heeft Astrid nog niet gehad, heeft ze ook totaal geen zin in hoor, maar het drinken gaat goed en ook de urine-afvoer gaat prima. De interne opvang van die urine op weg naar de uitgang, stoma met zakje, werkt prima en de artsen zijn er tevreden over. Wat erg goed is is wel dat de darmen van Astrid al weer op gang aan het komen zijn. Zij was er zelf minder blij mee omdat het niet prettig voelt (uiteraard) maar ja het is wel een heel goed teken. Kortom lieve lezers, het gaat goed met Astrid, het gaat de goede kant op, geen reden tot zorgen! Meeleven graag! Maar dat doen jullie allemaal al en daar ben ik jullie persoonlijk zeer dankbaar voor!

Liefs aan allen, ook van Astid en Thom natuurlijk en een lebber van Mellis…..

Wordt….. Vervolgd……

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s