Dag 5

Dag 5 van Astrid in het ziekenhuis staat evenals voorgaande dagen in het teken van verbetering. De laatste drains zijn vandaag ook verwijderd. Ze is wel erg moe steeds en heeft ook best veel pijn door o.a. het niet kunnen veranderen van lighouding maar ook het op gang komen van de darmen en hun werking, hoe goed ook, is een hele gevoelige kwestie. Haar lijf heeft buiten de operatie-locatie om al een enorme dreun gehad dus al met al is het voor Astrid best zwaar allemaal. Vandaag is de post niet geweest helaas, maar maandag zal er wel weer het e.e.a. bij zitten. Vandaag hebben Thom en ik haar maar met een bezoekje verrast en we hadden een paar cadeautjes voor haar mee genomen die erg in de smaak vielen gelukkig. Zoals jullie Astrid kennen, altijd vrolijk etc is ze nu ook hoor, al zie je aan haar ogen wel dat ze pijn heeft, maar ze slaat zich er dapper doorheen zonder gezeur/geklaag.

Lieffie, we zijn trots op je hoor! Het kost even tijd maar straks voel je je weer veel beter!!! Dan weet je waarvoor je dit moest doorstaan, waar je al zo lang op gewacht en gehoopt hebt is nu eindelijk achter de rug!

Lieve lezers, Astrid heeft ook vandaag weer prints gekregen met de logteksten en jullie reacties, ze geniet er enorm van, dus blijf vooral maar schrijven hier. "Kalk" het reactieveld maar lekker vol, Thom heeft papier genoeg en inkt ook, en Astrid moet ook bezig gehouden worden of niet dan ? LOL…

Net als gisteren krijgen jullie ook vandaag weer de groeten en veel liefs namens Astrid.

Wordt….. Vervolgd……

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Persoonlijk 2

0 Reacties op “Dag 5

 1. Aquawoman

  Hoi Astrid,

  Meid wat goed en fijn dat je steeds stapjes voorwaards maakt.Hopelijk word die moeheid en pijn ook gauw minder al heb je met EDS altijd pijn. Maar je begrijpt wel wat ik bedoel.
  Je heb ook ook de groetjes van een heel lief persoon die erg met je te doen hebt. Je mag zelf raden wie. Ik ga morgen de kaart schrijven en dan ga ik ook even voor een krabbel naar die lieve persoon. Nou meid houd je haaks en kalm aan jij he. Ik wens je een spoedig herstel toe van deze operatie.

  Vriendelijke groetjes
  Aquawoman

 2. Hoi Astrid, elke dag een stapje en soms zelfs een STAP vooruit, hoeveel pijn dat ook geeft. Het blijft aftellen naar genezing en dus vooruitgang. We denken aan je. Poot van Emma,
  annelies

 3. lieve astrid, vanuit enschede heel veel sterkte gewenst! ik had vanaf vorige week geen internet en wist niet dat je al was geopereerd! en wat fijn dat je zoveel weblogvrienden hebt die met je meeleven….liefs en warme knuffel…..rietje

 4. elke dag zal het wat beter met je gaan As, al gaat dat natuurlijk nooit snel genoeg jou kennende. Ik hoop dat de postbode je weer veelpost brengt maandag, maar er zijn zoveel mensen die jou kennen en hier je log volgen dus die bezorgen de postbode vast een hernia!!! Beterschap Assie!

 5. Lieve Astrid,

  Dag 5 alweer, jee wat gaat het snel. Elke dag weer op weg naar herstel. Ik zou wensen dat je geen pijn had. Sterkte! Ik hoop dat je een fijne dag hebt.

  Liefs Konnie

 6. Hoi Astrid ! Ben net terug van mijn daagjes Disneyland en heb even bijgelezen. De operatie heb je er inmiddels al even opzitten, gelukkig is alles goed gegaan. En nu langzaam aan elke dag een stapje verder. Sterkte daar in het ziekenhuis en we denken hier aan je !!

 7. Hoi Astrid, wat fijn om te lezen dat je vooruit gaat. Zo te lezen wordt er goed voor je gezorgd. En zo hoort het natuurlijk ook! Ik wens je heel veel sterkte en natuurlijk geldt dat voor iedereen om je heen.
  Liefs 10

 8. Lieve Astrid,
  Fijn dat je je niet uit het veld laat slaan en alles accepteert zoals het op je afkomt. Je doet het geweldig!

  Er zijn een heleboel mensen erg trots op je en vinden het fijn te horen dat je het zo goed doet.

  Probeer een beetje aan te sterken zodat je weer naar Thom en Melis mag en thuis weer te wennen aan de nieuwe situatie.

  Knuf!

  SLH

 9. Lieve Astrid
  Door mijn vakantie lees ik nu pas dat je in het ziekenhuis ligt. Ik wens je een heeeel voospoedig herstel toe, en weet dat je een taaie bent en (meestal) positief!!!! Heel veel warme groeten en een dikke kus van mij. betty

 10. marry

  lieve astrid beetje bij beetje kom je er wel .een doorzetter eerste klas ben jij .wat je allemaal al niet hebt doorstaan thom ook jij de groetjes en mellis een lebber dikke knuffel marry en jan

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s