Het is zover

Het is nu 10.00 en de bouwvakkers stromn binnen. Als ik ergegns geen zin en energie voor heb is het daar wel voor,maar je, even tandjes op elkaar. Op 1 december vorig jaar hebben ze mijn huisje neergezet en nu komen ze het eindelijk afmaken!! Het werd een partij tijd. Ik ben het zat namelijk, vreselijk zat. We zullen zien wat er vandaag allemaal weer gaat gebeuren……
Verder blijf ik me slecht voelen, mij buik doet het zeer, vreselijk zeer, dan heb ik het nog niet over mijn rug, die het ook zat is dat ik continue op die rug moet liggen zonder me om te kunnen draaien. Maar goed, vrijdag naar het ziekenhuis terug,dus ben benieuwd……
De jongens komen eigenlijk op een verkeerd tijdstip,maar gelukkig is Thom thuis om allesin goede banen te leiden.
Wat ook erg balen is, en dan vooral voor Marry, is dat haar meniscus gescheurd is en ze een kijk operatie moet ondergaan. Dat gaat nog wel ff duren dus… Lieve Mar, sterkte ermee, ik denk aan je,xxx.
Ik hoop dat het niet de hele dag gaat duren,maar gezien de hoeveelheid klusjes denk ik van wel.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag, Liefs Astrid

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Woning perikelen

0 Reacties op “Het is zover

 1. Lieve As en natuurlijk verder iedereen. Heel veel sterkte hoor. Je komt er gewoon. Maar het is balen dat je extra naar het ziekenhuis toe moet. Groetjes van hier liefs klaske

 2. Hoi Astrid, je houdt wel trouw je log bij, goed zeg! Misschien heel dom opgemerkt maar kun je op je zij liggen met een kussen onder/tegen je buik of gaat dat ook niet? ik probeer mee te denken. Sterkte met de bouwvakkers en hopelijk is de klus gauw en vooral goed geklaard!

 3. hetty

  Lieve astrid,

  Heus er komen beter tijden, hou je taai meid. je kunt het echt. je hebt al zoveel voor elkaar gekregen laat de moed niet zakken.

  Het is echt vervelend dat je zoveel pijn hebt, ik zou dit vrijdag zeker ook vertellen in het ziekenhuis of kom je alleen bij de stomaverpleegkundige?

  Heel veel sterkte

  Hetty

 4. Hoi Astrid ik kan me voorstellen dat je het spuugzat bent, maar ja je hoort tot de sterke vrouwen en zal ook hier wel weer doorheen bijten … Sterkte vandaag meis xus Moeke.

 5. Hopelijk zijn ze een eind opgeschoten vandaag en is de klus geklaard. Astrid, je gaat door een moeilijk periode heen, het heeft echt zijn tijd nodig. Ik hoop toch zo voor jou dat die pijn gauw verleden tijd is.

  Liefs Sjoukje

 6. Hopelijk zijn ze een eind opgeschoten vandaag en is de klus geklaard. Astrid, je gaat door een moeilijk periode heen, het heeft echt zijn tijd nodig. Ik hoop toch zo voor jou dat die pijn gauw verleden tijd is.

  Liefs Sjoukje

 7. Ja, Astrid. Je hebt een zware operatie achter de rug, het herstel kan dan niet anders dan nog zwaarder zijn. Het is wel vervelend, dat je alleen maar op je rug kan liggen. Ik hoop dat alles niet voor niets is geweest en dat je sneller “opknapt”.
  Die bouwvakkers moet je maar hun gang laten gaan en je niets van aantrekken. Sterkte weer. Liefs van mij.

 8. lieve astrid, hopelijk zijn ze vandaag klaargekomen…en heb je morgen weer “rust”….sterkte en volhouden meid! liefs rietje

 9. hai lieve as, ik hoop dat je je beter gaat voelen joh.begrijp heel goed dat je het moe word.
  ik hoop dat de bouwvakkers nu klaar zijn?
  wens je sterkte toe en een knuf van mij…X

 10. Ook ik hoop dat je je gauw beter gaat voelen. En dat de bouwvakkers het gister af hebben gekregen, zodat je vandaag de rust krijgt die je nodig hebt!

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s