de training vervolg

De training gisteren is goed verlopen. Ik wilde wat praktische tips hoe we Mellis ook in de situatie zoals die nu is in de hand kunnen houden. De praktische tips hebben we gekregen en het is erg fijn om daardoor weer wat verder te komen. Ook heeft Thom geleerd hoe hij buiten om moet gaan met Mellis op de manier zoals Thom dat wil en niet zoals Mellis dat wil. Kortom als Mellis naar rechts wil dan gaat Thom naar links en andersom, zo dat Thom de baas is. Joop heeft het voorgedaan, Thom heeft het zelf ook gedaan en het werkt. Een stuk leuker voor Thom om op deze manier met Mellis bezig te zijn. Joop ging pas laat weg en ik was compleet verrot daarna. Maar we hebben een hoop geleerd en daar gaat het om.
Het is geweldig om te zien hoe Mellis alles ziet als een spelletje en niet als een opdracht, hij is dan werkelijk aan het klappertanden van opwinding. Ook met de was uit de machine halen is dit het geval, want hij weet dat er daarna wat lekkers op hem wacht als beloning.
Verder voel ik me vandaag erg brak en erg moe. Ik heb slecht geslapen omdat de continu naar de wc toe moest of tenminste het gevoel had dat ik dat moest, want ik hoef natuurlijk helemaal niet meer naar de wc maar kenbaar denken mijn hersenen daar anders over, erg vervelend. Ook dit is echter een kwestie van tijd dus die nemen we ik heb toch geen keus. De komende dagen is mijn agenda leeg en dat wil ik graag zo houden.

ik wens jullie allemaal een hele fijne dag, liefs Astrid

Er is nieuws over Fred onze adoptie pup dus ga snel kijken op Fred

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s