31 oktober…ZIEKENHUIS

Janus stuurde dit prachtige bloemstuk welke bezorgd werd rond de klok van vier uur. Helaas heeft Astrid er nog niet echt van kunnen genieten want vanavond rond de klok van zes uur is Astrid naar het ziekenhuis gebracht, na vele uren te hevige pijn en ademnood. Al enkele dagen voelde ze zich verre van happy en vannacht heeft Thom de huisartsenpost gebeld die een ‘extra pijnstillertje’ adviseerden. Thom heeft daarna de eigen huisarts gebeld (die al een huisbezoek gepland had) en die huisarts heeft linea recta de ambulance gebeld en het ziekenhuis in Leiden om te melden dat hij Astrid zou laten brengen. Wat er precies allemaal aan de hand is weten we nog niet, maar zodra er meer nieuws is zal ik dat hier uiteraard gelijk bekend maken!!!
Liefs aan allen namens Astrid, Melody!

Update 1.15 uur 1-11-2007
Astrid blijkt dus een longembolie te hebben! Bovendien kan ze niet in het ziekenhuis in Leiden blijven want men heeft daar geen plaats voor haar. Morgen (vandaag eigenlijk, gezien de tijd) willen ze haar, als het mogelijk is, overplaatsen naar het ziekenhuis in Delft. Zodra er meer nieuws is, meld ik me weer!

Update 2.45 uur 1-11-2007
Astrid is door het oog van de naald gekropen vandaag. De longembolie bleek enorm groot te zijn, volgestouwd met medicaties na vele nare onderzoeken waaronder een echo en een ct scan belde ze me nog even voor een update. Dat ze haar humor niet had verloren bleek wel uit een opmerking die ze tegen een verpleegkundige had gemaakt toen die met een paracetamolletje voor de pijn aan kwam "zeker mijn dossier niet gelezen he?"…. Ze ligt nu in een 1-persoonskamer op gynaecologie. Hoopt op dokter "Charlie" bij het ontbijt, LOL! De stoma-verpleegkundige komt in de loop van de ochtend bij haar, want ze kan er nu zelf niet naar toe vrijdag. Daarna zullen ze haar waarschijnlijk in de loop van de dag naar Delft overplaatsen, als daar wel plek in tenminste. De strijd om het ziekenhuisbedden-beleid is volop gaande, te triest eigenlijk, wel ziek zoals Astrid nu maar geen bed voor haar vrij…. Ik hou jullie op de hoogte!

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Persoonlijk 2

0 Reacties op “31 oktober…ZIEKENHUIS

 1. Claudia

  Hoi wijfie..
  Ben effe nie op je site geweest,lees net dat je bent opgenomen..Das weer effe schrikken..
  Vind het erg vervelend voor je,je hebt al genoeg voor je kiezen gehad..
  Ik hoop dat ze snel vinden wat er mis is,en dat de pijn snel onder controle is..
  Nou wijfie wens je heel veel succes,zal een kaarsje voor je branden…
  Meer kan ik hellaas niet voor je betekenen..
  Heel veel liefde en kracht Claudia

 2. Dit is minder goed nieuws
  Wel even schrikken zeg
  Wens je heel veel sterkte Astrid
  Veel liefs en een knuff Mariet.

 3. Lieve Astrid,

  Ben me rot geschrokken, weer in het ziekenhuis, je bent nu in ieder geval in goede handen, althans laten we dat maar aannemen…. Heel veel sterkte en beterschap, we worden gelukkig weer goed op de hoogte gehouden.

  Dikke knufkus Marjan.

 4. Lieve Astrid,

  Ben me rot geschrokken, weer in het ziekenhuis, je bent nu in ieder geval in goede handen, althans laten we dat maar aannemen…. Heel veel sterkte en beterschap, we worden gelukkig weer goed op de hoogte gehouden.

  Dikke knufkus Marjan.

 5. Jos van Bommel

  Jeetje wat is me dat schrikken, doe Astrid maar de hartelijke groeten en wenst haar veel sterkte en beterschap toe. Ook heel erg vervelend voor Thom. Groeten Jos en Jenny uit Rotterdam.

 6. Claudia

  Jeetje wijfie,een long embolie dat is nog al wat….
  En dan wil een arts een pijnstiller voorschrijven..
  Gelukkig weten ze nu wat het is,en kan der wat aan gedaan worden,alleen minder dat je nu moet verplaatsen naar ander ziekenhuis,hoop dat de rid snel verloopt.
  Nogmaals heel veel sterkte,en Tom jij ook sterkte gewenst.
  Liefs Claudia

 7. Oei, dat is echt het oog van de naald!
  Astrid en Thom STERKTE.

 8. marry

  Lieve Astrid zal een kaars voor je branden.Voor jou en ook voor Thom denk aan jullie veel liefs en een dikke knuffel Marry en Jan

 9. hetty

  Lieve Astrid,

  Moet je alweer gescheiden worden van die kanjers.

  Ik schrik hier wel van zeg. Bah. Ik heb hier eigenlijk even geen woorden voor.

  Ik ben niet zo van kaarsjes opsteken maar zal wel voor je bidden.

  Liefs van Hetty

 10. jenny (moeder van sannie en diane)

  Hallo Astrid, dat is schrikken zeg voor je, ik hoop dat het gauw beter met je gaat wens je veel sterkte en je bent in goede handen

 11. Dat is even flink schrikken zeg. Gelukkig dat ze door het oog kroop!! Beterschap Astrid xus Nel.

 12. Anoniem

  Ow wat schrikken allemaal, Astrid ik wens je alle sterkte en beterschap toe. Ik denk aan je. Gelukkig ben je je humor nog niet helemaal kwijt. Een dikke knuffel van mij.
  liefs dinie

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s