Van alles en nog wat

Vandaag is weer de trombose dienst geweest. Van vreselijk hoog is het dankzij 2 dagen diaree naar beneden gekelderd en zit ik nu op waarde 2. Dat is weer te laag, tegen het dikke aan,maar dat kunnen ze behandelen met tabletten. In de loop van de dag zal mijn medicijnschema wel op de mat vallen met wat ik moet gaan slikken of spuiten.Best bizar dat dat in een paar dagen zo kan schelen. Donderdag komen ze weer prikken mits ik ziek word of weer aan de dunne ben ,dan moet ik bellen en komen ze eerder prikken. Het moet de komende tijd goed in de gaten gehouden worden. Waar ik alleen vreselijk van baal is dat ik er zo moe van ben en mijn stem het niet doet,niet in staat ben om een telefoon gesprek te voeren, niet te lang kan typen doordat de spraakherkenning mij niet verstaat en dus ook niet op msn kan. Ik kan bijna niet lezen omdat ik me nauwelijks kan concentreren en das moeilijk voor zo’n junk als ik.
Straks om 11.00 uur komen ze van Humanitas mijn nieuwe vaste HV hulp voorstellen die dan eindelijk de juiste verstrekte uren gaat werken en ook voor vast bij mij blijft, dus ik hoop dat het klikt. Dus die update volgt nog.
Verder komen ze van Careyn hun alarm kastje ophalen omdat ik nu alles van Humanitas heb en dubbel is niet nodig. Humanitas regelt namelijk ook de stoma zorg bij lekkage van de stoma. Alles in 1 dus wel zo handig.

Verder zoals gewoonlijkgeen plannen vandaag. Allemaal een fijne dag.

Update: Humanitas is geweest met mijn nieuwe hulp en ik denk dat het wel klikt zo op het eerste gevoel. Het is een spiritueel mens en daar houden we van in dit huis en ze is dol op lezen. Als nu ook nog blijkt dat ze haar werk goed doet dan is alles perfect zullen we maar zeggen. Dus Hetty (van Humanitas) ik denk dat we een goede match hebben!

Update 2: En weer lekkage….. Gelukkig moet ik vrijdag naar de stoma verpleegkundige in het LUMC want hier word ik gek en onzeker van. Ik heb nu een plak met de ring er al in,zonder pleister. Beter voor de huid maar meer lekkage…We moeten het er vrijdag maar eens met haar over hebben.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

0 Reacties op “Van alles en nog wat

 1. Jos van Bommel

  Ha Asrid een goede middag, wat vervelend allemaal maar ik hoop voor jouw dat dit ook weer over gaat.Hoop dat het klikt met de nieuwe HV hulp.Toch een prettige dag toegewenst van ons groetjes uit Rotterdam Jos en Jenny.

 2. lieve astrid, ik hoop dat het klikt met de nieuwe hulp…..da’s weer ’n zorg minder meid…..heb ’t goed vandaag…liefs rietje

 3. lieve astrid, ik hoop dat het klikt met de nieuwe hulp, da’s weer ’n zorg minder meid! heb ’t goed vandaag…..liefs rietje

 4. Hoi Astrid,

  Wat een gedoe hé, dat geprik. Kan me voorstellen dat het nog niet gaat zoals jij zou willen. Maar je hebt al zo veel achter de rug. Lees maar lekker op je gemak.

  Lief dat je al een plaatje op mijn log kwam brengen. Vind dat nog steeds zó leuk!

  Gaat het al wat beter met Thom?

  Hopelijk klikt het inderdaad met de nieuwe hulp!

  Liefs Konnie

 5. Hoi Astrid je zal er vaker achterkomen dat het een raar iets is die bloedstolling. 3 weken geleden zat ik op 3,4 en vorige week toevallig controle voor mijn coagucheck en ik had 4,8. Er zijn veel factoren die invloed hebben, zelfs het eten dat je tot je neemt. Spinazie en broccolie doen je bloed ook sneller stollen … ik heb toen een hele lijst gekregen toen ik zelf ging comtroleren …Fijne dinsdag xus Nel.

 6. marry

  Weer iemand op de juiste plaats.Jij kan het over het algemeen met iedereen wel vinden.Het is goed dat ze jou in de gaten houden,je ziet er beter uit als toen in het ziekenhuis.Maar je bent nog niet DIE ASSIE,zo als ik jou kent.Veel liefs en een dikke knuffel Marry

 7. Astrid wat een gedoe met die medicijnen.
  Maar gelukkig heb je een hulp, en hopelijk blijft het klikken.
  Hoe is het met harry, heb je nog wat gelezen???
  Meis sterkte voor je en hopelijk gaat wat beter met je…

 8. Om een engels spreekwoord aan te halen: Elke wolk heeft z’n zilveren randje. Fijn dat het lijkt te klikken met je nieuwe HV hulp! sterkte en beterschap voor jullie beiden en een poot van Emma voor Mellis

 9. ik hoop dat het allemaal beter zal gaan.
  maar wat fijn dat het klikt tussen jullie,dat is heel belangrijk.
  knuf voor jou,thom en mellis en goeie week wens ik je toe! X

 10. Leuk dat het klikt tussen jou en je nieuwe hulp. je hebt er dus een zonnetje in huis bij. Vervelend van die lekages, hopelijk hebben ze daar een oplossing voor.

  Groetjes Sjoukje

 11. hetty

  Hoi Astrid,

  Wat een gedoe met dat stoma, ik kan me goed voorstellen dat je daar helemaal gek van wordt. Je had van dat stoma redelijk hoge verwachtingen en dat je meer rust zou krijgen.
  Fijn dat de match met jouw hulp goed lijkt te zijn, maar het kan ook eigenlijk niet anders met een naamgenoot van mij(ahum)

  Geniet van de dag en voor de hele ziekenboeg in Hoek heel veel beterschap

  Hetty(niet de hulp)

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s