Kerstkaarten actie

Ook al is het verleden soms pijnlijk, het heeft je wel de kennis geschonken om het in de toekomst beter te kunnen te doen.

Op deze foto zien jullie Fred. Onze geadopteerde hulphond pup. In de zijkolom zien jullie een kerstkaarten banner. Hoe veel jaar sturen we kerstkaarten rond om ze vervolgens in januari in de prullenbak te dumpen en er niet meer naar om te kijken? Nu heb ik bedacht het dit jaar anders te willen. Die stomme kerstkaarten kosten kapitalen en je denkt elk jaar weer "wie stuur ik wel of geen kaart?" Nou wij doen dat niet meer wij doneren het geld dat we anders aan kaarten en postzegels kwijt zouden zijn aan Hulphond Nederland. Eigenlijk wil ik jullie dus gewoon vragen om mee te doen. Het hoeft wederom geen groot bedrag te zijn want alle beetjes helpen tenslotte.
Op het hulphonden log kan je er nog veel meer over lezen. Waarom niet een deel in de hulphonden pot?
Denk er eens over of je mee wilt doen, vraag eens aan mensen om je heen of ze mee willen doen. Neem de banner mee en geef dit door in weblog land. Zonder jullie was het ook niet gelukt om al 2100 euro op te halen maar ik wil meer. Meer collega’s voor Mellis. Jullie weten wat hij voor mij betekent dus waarom iemand anders dit niet gunnen? Help mee met deze actie,please!!

Namens mij, Mellis en zijn aanstaande collega’s Bedankt!

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s