een nieuwe dag

Weer een nieuwe dag aangebroken. Ik kan gewoon blijven spuiten zei de trombose dienst. De spuiten houden mijn bloed dun en de tabletten niet.De tabletten stabiliseren het bloed. Bij de tabletten is diaree dus niet goed verder maakt het voor nu niet zo veel uit.Ik moest veel drinken,ja duh!

Ik zit sinds kort ook op hyves. Heel erg leuk moet ik zeggen. Ook nu ik wat oude vriendinnen ben tegen gekomen uit een andere periode uit mijn leven. Heel leuk om die 2 meiden weer te hebben gevonden.

Verder heb ik eigenlijk niet zo heel veel te melden. Ik probeer veel te rusten en niets te doen. Morgen komt Joop tenslotte en dat kost veel energie. Vandaag zijn 2 vriendinnen even stiekem binnen gewipt voor een half uurtje en ,na elkaar trouwens. Ze hadden allebei een vergadering hier in de Hoek. Wel even leuk dus,maar erg vermoeiend. Morgen komt ook Thom weer thuis die is wel weer lang genoeg weg geweest. Maar hij heeft ook een rondje familie gedaan dus die zijn ook weer blij hem even gezien te hebben.

Allemaal een hele fijne dag, Liefs As

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s