een week voorbij

Op iedere plek van deze aarde is men thuis,
wanneer men alles in zich draagt.

Het is weer vrijdag en het weekend staat voor de deur. Thom moet werken morgen en is alleen zondag vrij. Gisteren heb ik lekker niets gedaan. Bovenop het feit dat ik al niet an praten heb ik ook een fikse keelontsteking opgelopen. Ik denk een staartje van de griep van Thom. Hoofdpijn enzo. Daar heb ik gelukkig door alle medicatie niet zoveel last van. Inmiddels is mijn keelontseking zo erg gweorden dat ik helemaal niet meer te verstaan ben en dat koud drinken zoals water doorslikken al pijn doet. Ik krijg er dus bijna geen pijnstiller doorheen. Heb de dok gebeld en moet om 11.30 even terug bellen, ze moest dit toch even overleggen ivm de trombose enzo. Nou ja afwachten maar weer. Daardoor vanacht ook niet geslapen..

Ik heb wel lekker een paar hoofdstukken in Harry kunnen lezen en dan wordt het steeds moeilijker om weg te leggen, ik wil het niet weg leggen,maar ja,mijn lijf geeft me geen andere keus helaas. Wel heb ik gisteren aan het eind van de middag genoten van schitterende wolken luchten die voorbij kwamen drijven na de buien,echt schitterend om dat te zien. Genieten van de kleine dingen,mensen vergeten het zo vaak. Zo jammer. Iedereen is altijd druk en mensen stellen geen prioriteiten meer,jammer. Vandaag gaat Loes in gesprek met de KRO voor het programma "de wandeling". Dit zal uitputtend worden voor Loes,veel emotie en ik wil haar dan ook even laten weten dat ik aan haar denk. Meid, je kan het!

Verder hebben we er weer een pup bij! Neem een kijkje op het hulphonden log voor de juiste stand van zaken.Helemaal te gek dit!

Verder wens ik iedereen een fijne dag, Liefs As

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

0 Reacties op “een week voorbij

 1. hetty

  Allereerst heel veel beterschap met je keel want dat is echt vervelend. Dat je Harry Potter niet weg kunt leggen kan ik mij voorstellen. Hier is hij al uit, al heb ik er voor mijn doen ook lang over gedaan
  Des te langer geniet je er van.
  Probeer van alle mooie dingen in het leven toch te genieten.
  Heel goed weekend alvast,

  Hetty

 2. Houdt het dan nooit op bij jou, meis nu weer keelontsteking.
  En Is Harry zo spannend dat je niet kan stoppen :-))
  Dat heb je tenminste nog el he, je kan genieten van een mooi boek en wolken die voorbij gaan.
  Meis hou je taai en een rustig weekend..
  Knuf Cyber Oma

 3. lieve astrid, oh wat naar voor je, nu ook nog keelontsteking…en harry potter komt wel uit joh, maar kan me er iets bij voorstellen, dat het spannend is, vooral omdat dit de laatste is!!!
  ik kijk elke zondagmorgen naar De Wandeling, dus zal Loes dan binnenkort zien…..
  heel veel beterschap maar weer en ’n dikke knuffel uit Twente…..liefs rietje

 4. Anoniem

  Heyy Astrid!
  Ik wens je beterschap met je keel!
  En hopelijk heb je een fijn weekend!
  Ik wens je iedergeval een heel weekend toe!
  Liefs Ingrid 🙂

 5. Jos van Bommel

  Ha Astrid, een goede morgen toegewenst vanuit Rotterdam.Nu weer een keelontsteking erbij? Het houdt voor jouw niet op he. Toch een prettige dag toegewenst van ons Jos en Jenny.

 6. ojee een keelontsteking:(

  beterschap hoor!

  Kuss Jans

 7. Hoi,
  Wat fijn dat de training goed is gegaan. Knap dat Mellis het vanzelf al goed doet. Maar wat vervelend dat je keelontsteking hebt opgelopen. Ik wens je heel veel beterschap!

  Groetjs van Tanya

 8. Helemaal gelijk, Astrid, mensen vergeten vaak van kleine dingen te genieten, altijd haastig op weg naar, ja naar wat? gisteren genoten van een 10 weken oude Beaglepup, In zo’n bekkie lijkt een hondenkluifje van Emma megagroot LOL
  Keelontsteking is heel pijnlijk, ja, alsof je scheermesjes moet eten. Sterkte en beterschap! Poot van natte Em (moest zonodig de sloot in ;-((( ( voor Mellis

 9. Mijn dochter is ook geveld door griep inclusief een vreselijke keelpijn. Ze kan bijna niet slikken echt heel naar. Heel veel sterkte!
  Lieve groetjes 10

 10. hoi astrid

  ik wil je allereerst heel veel beterschap wensen. ja je hebt net als ik weinig weerstand meer he. en krijgt dan lles wat binnen komt aan virussen meteen op je bordje. mijn zoontje heeft op dit moment longontsteking en ligt hier op de bank. dus ik kan erop wachten dat mij ook weer een hoop ellende te wachten staat. maar daar doe je niks aan he. het spijt me dat ik zo weinig langs kom. het gaat gewoon niet lekker op dit moment en ik probeer mijn gedachte dan te richten op plaatjes te maken. soms zijn woorden van mensen gewoont eveel. ik hoop dat je dat kunt begrijpen en dat het niet persoonlijk bedoeld is.
  ik heb eennieuwe log geopend en ik denk dat je die wel leuk zult vinden. ik zou het leuk vinden als je ging kijken een keertje als je fut hebt.
  wat ik nog wilde zeggen.je zegt dat het leren je lijf zwaar valt. ik gebruik zelf al jaren gesproken boeken. is dat misschien geen optie voor je? ik moest er erg aan wennen maar nu vind ik het heel prettig. ik luister als ik in bed lig. en kan gewoonhet licht uitdoen en me ontspannen.

  ik hoop dat je snelw at opknapt en dat je een rustig weekend hebt

  liefs yinte

 11. nog even.

  ik vergeet te vragen of ik nog wat foto’s van mellis zou mogen gebruiken te zijner tijd voor plaatjes op mijn nieuwe log. lees eerst maar wat mijn doelstellingen van die log zijn en als je het ermee eens kunt zijn. dan graag!

  liefs yinte

 12. Goedemiddag Astrid voor elk medicijntje moet je nu toestemming hebben van de trombiosedienst. Medicatie kunnen een grote invloed hebben op je stolling. Ik wens Loes ook heel veel succes en sterkte toe … Fijne vrijdag xus Nel.

 13. Het lijkt wel of die spreuk er speciaal voor mij staat.
  Je hebt zo gelijk, je moet genieten van kleine dingen. De mooie kleuren in de herfst, de wolken die prachtig kunnen zijn, etc, etc.
  Meid, heel veel beterschap met al die stemproblemen enzo.
  Liefs LIsette

 14. Het houd niet op, nu je keel weer. Waterijsjes, misschien dat die wat verlichting kunnen geven.

  Heel veel beterschap!
  Liefs Sjoukje

 15. Yvonne spaan

  Ha Astrid, balen zeg die keelonsteking….hopelijk is die van snel voorbij gaande aard! wij zijn al een beetje aan het inpakken voor onze verhuizing, maandag het huis al van ons, maar we gaan er begin januari aan klussen. Leuk! Heb je nog leuke figuren ontdekt in de wolken, dat kan soms zo leuk zijn. Groetjes Yvonne

 16. Goh, het zit je ook niet mee he, nu een keelontsteking! Nou, ik wens je veel beterschap en ondanks alles toch een fijn weekend!

 17. haai As,kom je beterschap én een goed weekeind toewensen.ik hoop dat je snel weer opknapt.
  liefs van mij…

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s