een week voorbij

Op iedere plek van deze aarde is men thuis,
wanneer men alles in zich draagt.

Het is weer vrijdag en het weekend staat voor de deur. Thom moet werken morgen en is alleen zondag vrij. Gisteren heb ik lekker niets gedaan. Bovenop het feit dat ik al niet an praten heb ik ook een fikse keelontsteking opgelopen. Ik denk een staartje van de griep van Thom. Hoofdpijn enzo. Daar heb ik gelukkig door alle medicatie niet zoveel last van. Inmiddels is mijn keelontseking zo erg gweorden dat ik helemaal niet meer te verstaan ben en dat koud drinken zoals water doorslikken al pijn doet. Ik krijg er dus bijna geen pijnstiller doorheen. Heb de dok gebeld en moet om 11.30 even terug bellen, ze moest dit toch even overleggen ivm de trombose enzo. Nou ja afwachten maar weer. Daardoor vanacht ook niet geslapen..

Ik heb wel lekker een paar hoofdstukken in Harry kunnen lezen en dan wordt het steeds moeilijker om weg te leggen, ik wil het niet weg leggen,maar ja,mijn lijf geeft me geen andere keus helaas. Wel heb ik gisteren aan het eind van de middag genoten van schitterende wolken luchten die voorbij kwamen drijven na de buien,echt schitterend om dat te zien. Genieten van de kleine dingen,mensen vergeten het zo vaak. Zo jammer. Iedereen is altijd druk en mensen stellen geen prioriteiten meer,jammer. Vandaag gaat Loes in gesprek met de KRO voor het programma "de wandeling". Dit zal uitputtend worden voor Loes,veel emotie en ik wil haar dan ook even laten weten dat ik aan haar denk. Meid, je kan het!

Verder hebben we er weer een pup bij! Neem een kijkje op het hulphonden log voor de juiste stand van zaken.Helemaal te gek dit!

Verder wens ik iedereen een fijne dag, Liefs As

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s