Geniet momentje


Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden. Mij wordt wel eens gevraagd waar mijn spreuken vandaan komen. Nou die verzin ik niet zelf die komen van Dagelijkse Gedachte je kan je gratis aboneren op deze site en elke morgen vind je een spreuk in je mailbox. Maar soms, zoals vandaag zegt een foto meer dan 1000 woorden.
Gisteren stond onverwachts de huisarts nog voor mijn deur. Hij vertrouwde het niet helemaal en kwam even polshoogte nemen. Ik krijg natuurlijk veel te weining vocht binnen en dat is niet goed. Mijn pillen breek ik in stukjes zodat ze er toch in gaan. Ik heb nu iets gehad om te spoelen. Mocht het maandag niet beter zijn dan wordt het waarschijnlijk een opname. Daar zit ik niet op te wachten dus hoe moeilijk en pijnlijk ook blijf ik drinken,kleine slokjes,veel thee met honing en Shirley heeft gemberbier gemaakt dat ze zo meeneemt De dok vond dat trouwens een goed idee, want Gember heeft diverse helende werkingen. Terwijl ik dit zit te tikken weet ik dat Marry bij de gedachte alleen al zit te kokhalzen 😉 Maar ik vind het wel lekker.
Verder niets doen zolas alle dagen. Rust nu helemaal,want ik moet en zal maandag mijn blokkade krijgen. Echt ik lijk wel een junk die wacht op zijn spuit;-) Morgen is Thom vrij en heeft de DVD Symfonica Im Rosso gekochtn met Paul de Leeuw. Omdat hij er zelf bij was en ik het dan ook kan zien,dus dat gaan we morgen lekker doen. Voordat ik afsluit wil ik even aandacht vragen voor Jans ze hebben een klote bericht gekregen dus gaan jullie ze ook even een hart onder de riem steken, dat zal ze fijn vinden.
allemaal een fijne zaterdag,Liefs As

Nog even ouderwets lachen

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

0 Reacties op “Geniet momentje

 1. lieve astrid, ik krijg ook elke dag de dagelijkse gedachte, er zitten hele mooie bij! maar wat ’n prachtfoto vandaag!blijf drinken meid en lijkt me wel lekker dat gemberbier, hoe maakt ze dit?
  na ’n stormachtige nacht, schijnt hier de zon in twente, maar het waait nog wel behoorlijk…..toch altijd fijn als de zon schijnt, gisteren was zo’n trieste dag….
  heb ’t goed vandaag en knus morgen met Thom de dvd kijken…..liefs rietje

 2. Lieve Astrid, ook voor Thom, Mellis en jou een heel prettig weekend. En ik ga zeker ook even bij Jans langs, om haar heel veel sterkte te wensen. Je bent echt een lieve meid, die ondanks dat je zelf met heel veel zorgen zit altijd voor iedereen klaar staat.
  Ook dat mag wel is gezegd worden.

  Veel liefs!!!

  Marja

 3. Hoi Astrid ik kom even langs en wens je een heel fijn weekend toe xus Nel.

 4. marry

  Allereerst een prettig weekend samen voor de tv .En ja gember rch maar een biertje lekker en dat samen met tramadol,nog even en ben net zo,n junk als jij.Gave foto zeker vanuit je unit gemaakt .Hoop dat je liters kan drinken,want vindt het niet leuk als ik eindelijk mag gaan beginnen dat jij mischien weer naar het ziekenhuis moet.Brand een kaars voor jou,vele hebben de achter liggende gedachte met de kaars goed gedaan,ik hoop ook voor jou kus en een dikke knuffel en een lebber voor mellis Marry

 5. Aaach wat lief dat uitgerekend jij aan mij denkt
  terwijl je zelf zoveel problemen hebt
  je bent een echte topper
  dank je wel
  en voor jou beterschap en heel veel sterkte
  jij hebt het harder nodig!

  Kuss Jans

 6. Ik hoop dat het geen opname voor je word. Zal een kaarsje voor je branden. Je krijgt ook steeds slecht nieuw te horen… Sterkte!

  Chantal en Djuna

 7. Lieve Astrid,

  Ik wens je heel veel sterkte! En door drinken he! Nog een opname is niet waar we op zitten te wachten.

  Alle liefs,

  Wanda

 8. Hallo lieverd,

  Nee op een opname van jouw zitten we zeker niet meer te wachten, we zijn veel te blij dat je weer terug bent onder ons….
  Jij en Thom ook een fijn weekend en veel plezier bij de DVD

  Kus Marjan.

  P.S. Niet dronken worden he????
  LOL

 9. hetty

  Hoi Astrid,

  Kop op meid, je moet wel veel drinken. het ziekenhuis weer in gaan dat laat je toch niet gebeuren.

  Geniet maar van het gemberbier, ken het niet hoor.
  Maar alles wat vocht is, is goed

  Geef mellis een hele grote knuffel

  Hetty

 10. Wat een gave foto heb je staan. Ik krijg ook altijd de dagelijkse gedachte, daar zitten geweldige spreuken tussen.
  Wat ben je toch een pechvogeltje. Ik hoop dat het bier lekker smaakt, zodat je maandag de blokkade gaat/kunt krijgen.

  Veel plezier met de dvd!
  Liefs Konnie

 11. Hoi,
  Ik hoop dat de dvd leuk was, ik neem aan dat je hem inmiddels hebt gekeken. Een mooie foto heb je in je log gezet. Blijf maar lekker goed drinken, zodat je maandag de blokkade kunt krijgen.
  Ik wens je nog een fijne zondag,

  Groetjes van Tanya

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s