de kerst en meer

Wij hebben een heerlijke kerst gehad. Dat begom met onze goede vrienden en een lekkere dingen om te eten en te snoepen. Natuurlijk mochten de wijntjes niet ontbreken en voor mij was het het 1e wijntje na mijn operatie, dus lang geleden. Samen hebben To en ik de fles koud gemaakt. Nou ja is ook maar 2 glaasjes de man dus dat valt wel mee. Laat de foto’s voor zich spreken. Dit was 1e kerst dag.
Dit was 1e keestdag en zoals jullie zien erg gezellig. Echter Assie kreeg de kolder in haar kop. Ik zei tegen Thom ’s avonds, als we morgen nou eens bij je ouders en Ko langs gaan? Aangezien ik toch al verrot ben kan het niet veel slechter worden en ik wil de bus ok wel eens proberen op de lange baan. Na eerst Ko gebeld te hebben de vervolgens stil werd en stamelde dat ze niets bij de koffie had, zei ik "lekker belangrijk" . Ik vind dat ook niet belangrijk, we komen even langswippen, heb je huis nog niet gezien en we malen niet om wel of niet wat bij de koffie. Want daar kwam ik niet voor, wel voor een bakkie thee maar niet voor iets erbij. Maar toch was er nog wat uit de voorraad kast omhoog getrommeld, dus ook dat waren onterechte zorgen. Leuk om even de beneden verdieping te zien, krijg je toch een idee. Joop had een oprij plaatje gemaakt dat ik naar binnen kon, Ko wat beelden opgeruimd zo dat ik die niet aan gort kon rijden en even bij geklept. Daar ging het om.


Daarna zijn we doorgereden naar mijn schoonouders, die ook een bezoekje niet hadden verwacht. Maar, mijn schoonpa wilde met mij een wijntje drinken zodra ik daar weer eens trek in had. Dus hebben we ’s middags een flesje koud gemaakt. In de auto heb ik leggen dutten met de top 2000 op de achtergrond, heerlijk. We hadden allebei niet verwacht dat dat dit jaar nog zou gaan lukken maar op het randje dus wel. Daar zijn we om een uur of 4 weg gereden want Thom moest vanmorgen om 3 uur al beginnen. Ons maal van 2e kerstdag hebben we genuttigd bij de Mac en vervolgens knipten we om 20.45 het licht uit.

Ik werd vanmorgen om 08.30 wakker gebeld door de trombose dienst. Nou zou je denken nou eindelijk eens dun bloed na 2 dagen aan de wijn,nee niets is minder waar. Bij Assie gaat alles tegenovergesteld, hij was zelfs lager dan voor de kerst! Maar goed, ze zullen wel bellen vanmiddag voor een nieuwe instelling medicatie. Ik moet vanmiddag naar Leiden naar het ziekenhuis voor een CT-Scan van mijn buik dus dat kan er ook nog wel bij. Ik verheug me nu al op het lange wachter terug wat ongetwijfeld weer gaat gebeuren. Ruzie tussen ambulance posten…………. om moe van te worden. Nou ja goed boek mee en ik zie wel, dus om 13.30 ben ik weer pleite.
Ik ben verrot, ga nog maar lekker even mijn luikjes sluiten tot Marry voor mijn neus staat en de top 2000 op de achtergrond.
Liefs Astrid

Dankzij de inzet van vele, vele mensen hebben we voor Hulphond € 2500,= opgehaald. Koba en ik hebben samen besloten het bedrag af te ronden naar de € 2500,= en dat hebben we dus ook gedaan. Een mooie stand om het jaar mee te eindigen zou ik zo zeggen. Iedereen die heeft meegedaan, dankjewel! Ik hoop dat we het komende jaar weer op jullie steun kunnen rekenen!!

Advertenties

9 reacties

Opgeslagen onder Rompslomp

9 Reacties op “de kerst en meer

 1. Goeiemoggel lieverd,

  Wat ontzettend leuk voor je dat je zo’, leuke kerst hebt gehad, en ja ik kan me best voorstellen dat Ko even stil werd dat je langs wilde komen, echt iets voor jou om zoiets impulsiefs te doen, ik hoop dat het wachten vanmiddag meevalt voor je, en dat alles oke is.

  Dikke kus Marjan.

 2. Wow, wat heb je leuke dingen gedaan! Dat kunnen ze je niet meer afpakken. Fijn dat je zo toch wegkan meis! Heerlijk dat je zo met Mellis op stap bent geweest. De goeierd had je vast gemist, samen naar de dijk! Keileuke foto’s allemaal. De gezelligheid en liefde straalt ervan af.

  Ik hoop dat het allemaal mee viel met de rit naar het zh en daar ook! Sterkte!

  Liefs Konnie

 3. Jos van Bommel

  Ha die Astrid, wat fijn voor jullie dat je de 2e kerstdag lekker weggeweest bent. Was zeker wel vemoeiend? Maar dat heb je gehad en iets dat ze niet meer van je af kunnen nemen. Vriendelijke groeten uit een druilerig Rotterdam Jos en Jenny.

 4. Jee, wat leuk, zo’n flinke reaktie van je op mijn log. Die foto van je, gaaf!
  Onze Basje is vorige week zondag onverwacht overleden. Onze zoon heeft een nieuwe pup voor ons gekocht. Dat is dus Bikkel. Jammer dat je hem niet zag! Nogmaals, heel veel sterkte vandaag!

  Liefs Konnie

 5. Goedemorgen Astrid.. hnmmmm de wijntjes hadden je ook heel erg vrolijk kunnen maken ;). Niemand neemt je dit meer af en dit is toch prima om op terug te kiijken denk ik. Ik wens je een fijne uitrustdonderdag toe xus Nel.

 6. Een hele leuke kerst om op terug te kijken toch

  Veel liefs voor jou en een knuff voor Mellis
  Mariet.

 7. lieve astrid, wat hebben jullie genoten, goed hoor dat je ervoor ging! heerlijk weer ’n wijntje….ik had ook knusse dagen……uitslag ct-scan zal wel even duren hé? fijne avond liefs rietje

 8. Nou, zo te lezen was dit een kerst zoals je die een paar weken geleden niet had verwacht.
  Ik merk het al, jij bent een vechter net als ik.
  Hartstikke goed meid, doorgaan zo.

 9. Yvonne spaan

  Ha Astrid, jij hebt de dag goed geplukt!! Je hebt gelijk ook en wat heerlijk dat de nieuwe auto direct zo’n goede dienst bewijst! Dit hadden koba en je schoonouders niet verwacht en jij ook niet enkele dagen geleden. Geniet na van je mooie kerstdagen en tot gauw! X Yvonne

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s