happy new jear

                     

Allemaal een knallend 2008!!!!!!!!!Wij hebben een relaxte avond gehad en naar het cabaret gekeken, waar onze lieve vriend Bokito veelvuldig is voorbij gekomen. We hebben heerlijk een fles bubbels genomen dus de trombose dienst zal blij met me zijn ;-)). Ik heb er lekker lak aan en drink wat ik wil zeker op de laatste avond van het jaar, mij niet boeien.Voor Mellis waren de knallen erg hard,maar we hebben redelijk goed kunnen afleiden met een lekkere kluif. Soms als het heel hard was drentelde hij wat heen en weer,maar dat hebben we genegeerd.Ik hoop dat iedereen een fijne avond heeft gehad.
Voor iedereen alle goedsAls je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten.

Advertenties

10 reacties

Opgeslagen onder Rompslomp

10 Reacties op “happy new jear

 1. Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten.

  Lieve Astrid, deze zin zal ik heel goed onthouden.
  Het is een hele goeie.
  Ik wens jou en iedereen die je lief is,voor het nieuwe jaar, heel veel liefde en heel veel geluk en gezondheid.
  Ik ben blij dat ik op je blog gekomen ben en ik hoop hier nog hier vaak te mogen komen.

 2. Goeie Morgen Astrid, Wij waren gisteravond gewoon lekker thuis. De poesjes Sammy en Donna waren ook niet erg blij met al dat geknal maar het is nu weer rustig.

  Een nieuw jaar, een nieuw begin. Ik hoop dat het voor jullie een beter en gezonder jaar word. Maar daar gaan we gewoon op hopen met zn allen.

  Ik wil je in ieder geval een dikke kus geven, dat ik trots ben hoe jij met je gezondheid omgaat. Ook al is het een poos echt heel slecht, je haalt wel al het positieve uit je leven. Daar heb ik echt respect voor!!!

  Een hele fijne dag!!!!

  Liefs, Marja

 3. Goedemorgen Astrid, Thom en Mellis,

  Een gelukkig en liefdevol 2008, wij zijn gisteren ook lekker saampjes thuis gebleven. Een hapje en een drankje en een beetje relaxt waren we meer aan toe dan op visite zitten.
  Nog geprobeert om je te bellen, maar de telefoon en zelfs internet lag bij ons plat.
  Onze poes Demi, heeft de hele avond onder de tafel plat gelegen, met een giga dikke staart en pikzwarte ogen van angst.

  Proost op een vriendschappelijk jaar, dikke kus Rene en Marjan.

 4. Jos van Bommel

  Ha die Astrid, nogmaals een heel gelukkig en vooral gezond 2008 toegewenst voor jullie. Wij waren gisteravond ook met zijn tweetjes, zijn optijd naar bed gegaan en waren om half 12 wakker even de tv aangezet en gewacht tot het nieuwe jaar.Ik ben er nog even uit geweest om naar het vuurwerk te kijken maar dat had ik net zo goed kunnen laten i.v.m de mist.Hartelijke groeten vanuit Rotterdam. Jos en Jenny van Bommel.

 5. De eerste dagelijkse gedachte van het jaar, wat een knaller hè!
  Ik wens jou en Thom rust, warmte en liefde toe voor 2008!
  Ik ben nog steeds in ‘de roes’ van de Wandeling en heb gisteren samen met Hans op de bank gehangen, wat onverwachte visite ontvangen..kortom, het was gezellig…
  Liefs en een dikke knuffel
  Loes

 6. lieve astrid, ik was ook lekker thuis, ’s middags gewandeld en lekker appelbeignets gebakken….vriendin is hier gebleven en door de dikke mist naar huis…….was heel erg hier in het oosten…….nu is alles weer gewoon, alleen heeft het gevroren en zijn de bomen weer mooi wit…..’n heel mooi nieuw jaar voor jou en de jouwen…..hele mooie gedachte vandaag hé? ik krijg ze ook! liefs dikke nieuwjaarsknuf….rietje

 7. marry

  Lieve Astrid,Thom,Mellis de katten en kareltje. Allemaal een goed nieuw jaar .Wij hebben ook een cabaret avond gehouden.Lekker rustig en spike[de hond] heeft zelf in de vensterbank naar het vuurwerk gekeken .Veel liefs en een dikke knuffel.Klapzoenen van Jan en Marry en een lebber van Spike voor Mellis

 8. een gezond en liefdevol 2008! voor jou en je dierbare….liefs van mij

 9. Wij waren ook rustig thuis. Behalve Emma waren er 2 logeerhonden (teckel en kooiker) die redelijk rustig bleven ondanks de knallen. Emma vond het niks dat haar baasjes (Wim en Ferdi) buiten waren bij het vuurwerk, maar raakte niet in paniek. Veel gezondheid en geluk voor jullie!

 10. Corina

  Wij hebben een hele gezellige avond gehad. Fijn te horen, dat jullie het ook leuk hebben gehad. Nou maar ff lak aan de trombose dienst hebben. Wens jullie ook een goed 2008 toe. Dikke knuf Corina

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s