lekker gewerkt

Ik heb gisteren een werkdagje gehouden. Het was niet gepland maar het liep gewoon zo. Ik wilde nog wat notulen nalezen, moest nog een stuk redigeren voor Bloggers, het het 1 en ander voor HvH gedaan en een heel interesant gesprek gehad met iemand.
Een poosje geleden werd ik benaderd door een collgega hulphond vriendin die mij vroeg of ik voor iemand mee wilde werken die een examen scriptie moest maken over hulphonden. Nou daar heb ik aan meegewerkt en gisteren belde deze vrouw me. Er ontstond een heel leuk gesprek over haar studie diergeneeskunde op homeopatische manier. Het leuke van dit gesprek was wat dat zij mij moeiteloos kon verstaan, later wist ik waarom want zij is blind en heeft zelf een geleide hond. Er ontstond een heel leuk gesprek dat zeker een uur duurde. Zij wilde dingen van haar weten maar op mijn beurt wilde ik ook wel eens weten hoe het ging als zij haar hond losliet in het bos. Supergaaf dus zo’n gesprek.

Al met al was het dus een hectisch dagje en was ik ook aardig afgemat aan het eind van de dag,maar ik heb er van genoten. Waarom hebben mensen zo’n hekel aan hun werk? Omdat ze moeten of hetniet naar hun zin hebben? Ik vind het geweldig om hier mee bezig te zijn. Zoveel boeiende mensen ontmoeten, al is het virtueel,maar het voor mij niets minder waard. Kortom een vermoeiende maar heerlijke dag.

Hier werkt Mellis heel hard om zijn Kong leeg te krijgen gevuld met pindakaas en banaan. Hij heeft er hard voor gewerkt en dus verdiend.

Vandaag doe ik dus lekker rustig aan. Liefs Astrid

Advertenties

8 reacties

Opgeslagen onder Werk

8 Reacties op “lekker gewerkt

 1. lieve astrid, wat leuk joh zo’n gesprek, ik hoor vaker dat blinde mensen anders horen….scherper…ik zag het laatst ook in ’n film….
  wat lief mellis, wist je dat ’n boterham met pindakaas en plakjes banaan voor ons ook heel lekker is? fijne, rustige dag….liefs rietje

 2. Heerlijk, dat je het zo naar je zin hebt gehad gisteren. Dat is veel waard hé? Onze doggies hebben het ook altijd zo naar hun zin met hun kong. Zelfs kleine Bikkel vind het prachtig!

  Fijne dag!
  Liefs Konnie

 3. Goedemorgen Astrid gelijk heb je om dan even pas op de plaats te houden. Rust lekker uit xus Nel.

 4. Jij hebt je dus niet verveeld gisteren, leuk om zo,n fijn gesprek te hebben.
  En jou grote vriend Mellis heeft het ook wel naar zijn zin zie ik.
  Fijne dag Cyber Oma

 5. hetty

  Hoi Astrid,

  Ja een blindegeleidehond is weer heel anders en die weten het ook te plooien.
  Fijn dat je toch nog lekker hebt kunnen werkeen, maar denk je wel aan jezelf.

  Hier is het lekker rustig, morgenavond naar het Triavium(hulphond) en heb nu onze opvanghond weer in huis voor een dagje. Vanmorgen lekker anderhalf uur naar de hei geweest.
  Stuur je nog even een mailtje met een vraagje.

  Hetty

 6. hetty

  Hoi Astrid,

  Ja een blindegeleidehond is weer heel anders en die weten het ook te plooien.
  Fijn dat je toch nog lekker hebt kunnen werkeen, maar denk je wel aan jezelf.

  Hier is het lekker rustig, morgenavond naar het Triavium(hulphond) en heb nu onze opvanghond weer in huis voor een dagje. Vanmorgen lekker anderhalf uur naar de hei geweest.
  Stuur je nog even een mailtje met een vraagje.

  Hetty

 7. Leuk om zo een fijn gesprek te hebben Astrid. Heerlijk om te horen dat je zo lekker gewerkt hebt, dat geeft een goed gevoel.

  Liefs Sjoukje

 8. Hallo Astrid,
  Ben benieuwd of het je gelukt is, dat rustige dagje.
  Natuurlijk heeft iedereen wel eens minder zin om naar z’n werk te gaan.
  Maar als bij ons op kantoor iemand steeds klaagt over het werk of de werkgever en daarmee de sfeer verziekt, zeg ik altijd: Als je alles zo slecht vindt, waarom blijf je dan hier werken? Neem lekker ontslag. Er zijn genoeg mensen, die het werk wél leuk vinden!
  Nou Astrid, alvast een gezellige donderdag gewenst!
  Babs

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s