Weer een aanpassing

De rede biedt ons vele mogelijkheden tegelijk.
Intuïtie kiest daaruit feilloos de beste.

Vandaag komen ze weer een woning aanpassing doen. Eindelijk zou ik bijna zeggen. Ik kan al heel lang niet meer zelf de lamellen open of dichtdoen wanneer ik dat wil en das best erg lastig als je er niet bij kan. Vandaag komen ze dus weer van Gewa, het bedrijf dat mijn omgevings besturing regelt dit aanpassen en kan ik als het goed is, voortaal wanneer ik dat wil de lamellen zelf open en dichtdoen met mijn omgevingsbesturing. Erg fijn en ben dus ook benieuwd hoe het gaat worden.

update: De rail was verkeerd opgemeten en past dus niet!!! Grrr, ik word gek van al die toestanden dit is de zoveelste keer. Je moet echt engelen geduld hebben met deze dingen. Ook mijn bloedwaardes zijn weer gezakt dus ook niet goed, maar hopen dat de opname snel rond is…

Verder komt zoals gewoonlijk de trombose dienst ook nog ff langswippen en werken ’s morgens Loes en ’s middags Marry. Thom is ook vrij maar wil graag even gaan zwemmen want dat vind hij heerlijk. Lekker doen dus , is goed voor je.
Kan er soms wel eens jaloers op worden. Ik heb vroeger de reddeings brigade gedaan en wedstrijden gezwommen dus was een echte water rat. Nu mag het helaas niet meer..
Verder niet veel bijzonderheden op de plannning en zien we wel hoe de dag loopt.

Op Hulphond staat een verhaal over een nieuwe actie. Dit is binnengekomen via een vriend van een vriendin. Het gaat niet naar onze pups, maar alle acties die opgezet worden zijn natuurlijk geweldig, Ga er dus even kijken. En hopen jullie mee dat we deze maand over de €100,= heen gaan?
Allemaal een fijne dag.

Tot nu toe sta ik met de stemmingen op een gedeelde 2e plaats. Mocht je nog niet gestemd hebben wil je dat dan ajb nog even doen? Dat kan in het log hierboven. Klik op de link en de rest volgt vanzelf. Thx

Ilse Delange : I’m not so tough

Advertenties

8 reacties

Opgeslagen onder Woning perikelen

8 Reacties op “Weer een aanpassing

 1. Ik kan me voorstellen dat je af en toe gillend gek wordt ervan Astrid! Ik hoop dat ik goed gestemd heb? Ik vond het echt heel ingewikkeld eerlijk gezegd. Ik wens je een fijne donderdag toe xus Nel.

 2. Kan me voorstellen dat je soms een beetje jaloers bent. Vooral, omdat je weet hoe fijn het is. Ik heb gestemd!

  Jammer dat je nog niet je lamellen open en dicht kan doen!

  Fijne dag!
  Liefs Konnie

 3. wat lastig als de aanpassingen niet goed zijn…..grrr…..hopelijk is het snel opgelost…..ja zwemmen is heerlijk….heel jammer dat je dat niet meer mag….wat lief de foto van mellis met de vogel……
  ik ben aan het oppassen en heb m’n oppaskindje even mee naar huis genomen………fijne dag verders…..liefs rietje

 4. Hallo lieffie,

  Ik hoop voor je dat de aanpassingen snel klaar zijn voor je, niets is fijner dan je eigen zaakjes te kunnen regelen. Op bloggers en mijn eigen log staat ook de oproep om voor jullie te stemmen.

  Dikke kus Marjan.

 5. Ik heb al gestemd Astrid
  Leuke foto van Mellis en de parkiet?

  Ik heb een klein verzoekje op mijn log staan
  Zou je dat even willen/kunnen lezen
  Thanx

  Fijne dag verder
  Grt voor jou en een knuff voor Mellis
  Mariet.

 6. Balen dat ze verkeerd hebben opgemeten, moet je weer een tijdje wachten. je staat er goed voor wat de stemming betreft. Uiteraard heb ik ook op je gestemd.

  Liefs Sjoukje

 7. Hoi Astrid, waarom is het toch zo moeilijk voor sommige bedrijven om in 1x alles goed te doen. Soms lukt het wel (gisteren 2 nieuwe zolderramen, in 1x prima gemonteerd door 2 aardige, beleefde monteurs) en dan ben je bijna verbaasd… Prachtige foto van Mellis met de parkiet! Groetjes

 8. Jos van Bommel

  Hé Assie, ik hoop dat ik goed gestemd heb? het is toch nog onduidelijk. Groeten uit Rotterdam Jos.

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s