Een nieuwe week

Probeer eerst te begrijpen, daarna om begrepen te worden.

Er is weer een nieuwe week aangebroken. Een week waarin ik word opgenoemen voor zoals ik het noem een 100.000 km beurt. Ik ga veel specialisten zien tenslotte.
Het is ook de week waarin de volgende rondes van Weblog van het Jaar gaan beginnen. Zelf kan ik niet meedoen dus er wordt door 2 lieve vriendinnen waargenomen voor mij waar nodig. Meiden bedankt! Dat log komt dus ook weer boven aan te staan tot ik uit de strijd lig, of niet natuurlijk.

Loes is nog eens ziek, en moet verplicht uitrusten. Erg moeilijk voor iemand die eigenlijk altijd dingen "moet" en nu verplicht "moet" uitrusten. Meis we denken aan je hoor. Rust lekker uit, lees een boek, kijk een dvd, kom lekker naast mij liggen in het ziekenhuis ;-))
Shirley komt invallen voor Loes dus das mooi geregeld.

Verder is het ook de week, hopen we, dat de lamellen eindelijk op de ongevingsbesturing gaan werken. Maar goed, eerst geloven dan zien, want wat betreft de aanpassingen is er nog wel wat mis gegaan.
Verder eigenlijk niet zo heel erg veel te melden. Gisteren heb ik zoals jullie hebben kunnen zien heerlijk in de zon gezeten en mijn boek gelezen. Ik ga vandaag in het 2e deel beginnen.

Ik wens jullie een zonnige dag.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s