Wederom Gewa

Wie heeft gezegd dat de liefde blind is? Zij is de enige die scherp ziet; zij ontdekt schoonheden waar anderen niets merken.

Vandaag komt Gewa wederom. Dit keer om de lamellen op te hangen. De pagina’s zijn aangemaakt op mijn palmtop dus laten we hopen dat de rest vanzelf gaat en alles past. We gaan het afwachten.
Verder ga ik samen met Shirley mijn spullen pakken, wat leesvoer uitzoeken en dan donderdag naar het ziekenhuis. Ik ben er klaar voor. Klaar voor alle onderzoeken en voor alles. Ook dat is afwachten.

Morgen komt er een adres en een email adres op dit log dat verder weer door vriendinnen gaat worden bijgehouden. Maak de dames vrijwilligers gek met emails en kaartjes ;-))
Eigenlijk heb ik verder niet veel te melden dus wens ik jullie allemaal een fijne week, of langer… Geen idee hoe lang het gaat duren. Vanmiddag nog even de laatste vergader dingetjes en dan ben ik er klaar voor.

Vanavond eten we vroeg en ga ik na sluitingstijd nog even naar de kapper want dat is hard nodig. Hij zag dit keer geen kans om hierheen te komen dus zo na sluitingstijd is ook een prima oplossing.
Liefs Astrid

Advertenties

6 reacties

Opgeslagen onder Woning perikelen

6 Reacties op “Wederom Gewa

 1. hetty

  Hoi Astrid

  Ik wil je heel veel sterkte wensen met “servicebeurt” in het ziekenhuis.
  Ik hoop voor jou dat het toch ergens goed voor is. Kop op.

  Groetjes Hetty en een hele grote hifive van Mayca

 2. Hoi lieve Astrid, met bewondering lees ik altijd je verhalen. Je moed, doorzettingsvermogen en je humor verrassen me telkens weer. Ik vind je een geweldige persoonlijkheid! Voor de komende tijd wens ik je heel veel sterkte. En ik zal met je meeleven en voor je duimen (natuurlijk ook sterkte voor Thom en Mellis).

 3. lieve astrid, ik hoop dat deze onderhoudsbeurt wat duidelijkheid gaat brengen en wens je alle goeds toe de periode in het ziekenhuis…….op Valentijnsdag nog wel, best bijzonder…..heel veel liefs, dikke knuf rietje

 4. Heel veel sterkte de komende tijd Astrid. Ook voor Thom. Ik hoop je toch weer snel hier te zien!

  Liefs Kon

 5. Veel kracht toegewenst lieve as en ik zal je in het ziekenhuis mailen.
  Liefs

 6. inayce

  Hallo Astrid,

  Heel,heel veel sterkte de komende tijd, hopelijk heeft deze ziekenhuisopname uiteindelijk het resultaat dat het straks veel en veel beter met je gaat.

  Lieve groetjes Ina en Yce

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s