Frustratie log van Astrid

Kreeg net een smsje van Astrid….. ze is nu echt helemaal over de zeik.

Volgens de heren doktoren mag Astrid blij zijn dat de gynaecoloog is langs geweest en dat er een hartfilmpje is gemaakt, en o ja die echo van vanmorgen die staat dus op de lijst van volgende week…. tja…. dat ze nog steeds moet overgeven, aan de diaree is en dat de bloedwaarde nog steeds k.. is daar weten ze geen antwoord op te geven, ze weten gewoon niet hoe dit komt….. nou ja nu vraag ik je betalen we dan een giga ziektekostenpremie voor jan met de korte achternaam, de antwoorden die ze nu in het ziekenhuis heeft gekregen had ik ook kunnen geven….. tja ik weet niet hoe dit komt mevrouw….. en ik ben een simpele huisvrouw GEEN geschoolde arts.

Alle hoop is nu gevestigd op Thom haar man, die heeft zo nog een gesprek met de huisarts dus maar even wachten op wat daar uitkomt. Anders houd het dus in dat Astrid morgen weer naar huis mag en voor elk onderzoek heen en weer moet met de ambu en dat ze al doodmoe is en daar nog moeier van word tja daar hebben de heren en dames medici dus lak aan.

Update 14.24 uur:

Astrid der huisarts heeft dus contact gehad met de internist over de algehele gang van zaken, na dit gesprek werd in ieder geval Thom netjes door de Internist teruggebeld met voor nu een duidelijke uitleg.

Astrid komt dus morgen na bij de gynaecoloog te zijn geweest naar huis, vanaf vandaag word een medicijn die zij tot nu toe had vervangen door een soort onderhuidse injecties, hoe dit precies in zijn werk gaat kon Astrid zelf nog niet zeggen want ze moest daar nog even op wachten, ze dacht zelf aan een soort pompje maar dat horen jullie nog wel. Ze hopen nu dat door deze oude medicijnen te vervangen haar diaree en overgeven zullen overgaan.

De echo van haar hart word volgende week woensdag gemaakt tesamen met nog enkele onderzoeken dit omdat ze nu op dit moment geen goed beeld kunnen krijgen omdat Astrid te opgefokt is (duh,   hoe is het mogelijk). En aan de hand van die uitslagen volgt er dan waarschijnlijk weer een opname maar dan een echt goed geplande opname met alle onderzoeken die nodig zijn.

Astrid heeft daar nu gelukkig vrede mee, en vooral omdat de internist zijn excusses heeft aangeboden voor zijn assistente die alles op een nogal ongelukkige manier naar Astrid toe had gebracht.

Dit is voor mij waarschijnlijk mijn laatste bericht die ik voor Astrid op haar log heb geplaatst, al heb ik het met veel liefde voor haar gedaan ben ik toch blij dat zij morgen zelf weer dit stokje gaat overnemen, ik ben blij dat ze er morgen zelf weer is en ik wil dan nu ook iedereen bedanken voor alle reacties, emails, bloemen en kaarten die Astrid van jullie heeft mogen ontvangen. Ik groet jullie en reken erop dat jullie Astrid morgen een hartelijk welkom thuis zullen geven met jullie reacties.

namens Marjan/Bloggers Online Magazine

Advertenties

15 reacties

Opgeslagen onder Persoonlijk 2

15 Reacties op “Frustratie log van Astrid

 1. Annelies Steenbrink

  Hoe bedoelen ze “astrid mag blij zijn”. ZIJ mogen blij zijn dat Astrid even niet de kracht heeft om dat ziekenhuis of de artsen te ‘verbouwen’… niet te geloven wat hier gebeurt. We duimen dat die huisarts iets kan doen!

 2. Dit is belachelijk. Als ze nu iemand was die zelf makkelijk even heen en weer kon rijden oke, maar dit kost kapitalen zo terwijl even achter elkaar onderzoeken doen vrij simpel is als ze zin hebben!!

 3. Pff, jee, daar wordt je niet vrolijk van. Kan me voorstellen dat Astrid pislink is. Hopelijk kan Thom wat bereiken bij de huisarts!

 4. hoe bedoel je je bent gewoon een nummer…. wel fijn dat de arts zijn excuses heeft aangeboden maar wat een gedoe allemaal zeg… Sterkte Astrid en Thom !

 5. In feite is Astrid weinig gebaat met deze opnamen, nu moet ze in de toekomst weer opgenomen worden.

  Groetjes Sjoukje

 6. Zo ERG!!!
  Dreigen met naar de pers stappen? Ze maken haar gewoon nog zieker dan dat ze haar voordien al maakten!!! Het is dan nog deels hun fout al, niet?

  Ander ziekenhuis? Is dat een optie?

  Ik duim echter voor de huisarts, want alle andere dingen vergen massa’s tijd en energie en die steek je beter in leuke dingen.

  Liefs,

  Daphné en hulphond Valéas

 7. Annelies Steenbrink

  Excuses van een specialist, nounou, daar zijn echt fouten gemaakt! hopelijk is de volgende opname beter gepland..
  alvast WELKOM THUIS !!!
  zal Mellis even uit z’n dak gaan morgen!

 8. Ik ga hier maar niet reageren met hetgeen ik denk nu
  Daar word niemand vrolijk van
  Zal maar gewoon neerzetten dat ik boos ben, en ook een beetje verdrietig
  En dat is nog zacht uitgedrukt

  Maar welkom thuis Astrid
  En sterkte met alles meid
  Ik denk aan je
  Grt voor jou en een knuff voor Mellis
  Wat zal die ook blij zijn jou weer te zien
  Grt kaaiveul liefs en knuff van mij
  Mariet.

 9. Ondanks alles wens ik je een welkom thuis Astrid. Wat zal Mellis blij zijn. Doe het rustig aan hé wijffie!

  Liefs Kon

 10. Hieruit blijkt dat iemand maar een nummer is. Uiteraard verwelkom ik Astrid van harte thuis maar ze had beter daar mogen blijven … Welkom thuis Aastrid xus Nel.

 11. Aquawoman

  Hoi Astrid,

  Wat eem gedoe weer meid.
  Ondanks alles wens ik je WELKOM THUIS!!! Denk dat je wel een dikke lebber zal krijgen van je trouwe maatje Mellis. Meid probeer thuis weer tot rust te komen voor zover het gaat!! En laat je maar even goed verwennen wanneer dat kan. Want je word wel “lekker” heen en weer gesolt.
  Hopelijk heb je mijn kaartje gehad!! Want dat zou ik wel zo leuk vinden. Geniet in elk geval thuis ook nog van je post die je gekregen heb. Houd je taai meid!!!

  Vriendelijke groetjes
  Aquawoman

 12. Kaar en Mar

  Welkom thuis meis.
  Het is allemaal wel een grote chaotische puinhoop daar en dan verwachten ze ook nog eens dat het de volgende ker beter gaat? Weet je wel zeker dat het niet stiekem ee soort van survivalkamp is geweest? Het is te bezopen voor woorden, nu moet je dus elke keer heen enw eer rijden, alsof hun energie in blik op voorraad hebben.
  Ik hoop iig wel dat de nieuwe medcijnen beter gaan en aanslaan.

  Kaar, Mar en beestenbende

 13. Claudia

  He wijfie..
  Wat vervelend zeg die artsen,de gezondheidszorg gaat hart achteruit…
  Dan kun je inderdaad maar beter thuis in je vertrouwde omgeving zijn bij thom en mellis…
  Zeker als ze toch weinig uitvoeren in het ziekenhuis..
  Geniet van je thuiskomst..
  Dikke knuf Claudia

 14. lieve astrid, wat erreg allemaal, dit had niemand verwacht…..wat ’n geduld moet jij hebben meid! veel sterkte en welkom thuis hoor…..mellis is in ieder geval blij! liefs dikke knuffel rietje

 15. Hallo wijffie,

  Het is nu half vier ben benieuwd of je al thuis ben, en hoe het met je gaat, als ik je vandaag niet spreek op msn dan misschien morgen, moet morgen wel een paar keer weg maar ik kijk wel….

  Kus Marjan

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s