Weer thuis

Niemand komt toevallig tot je.
Toeval bestaat niet.
Niets gebeurt willeleurig.
Het leven is geen toevalstreffer.

Bron: een ongewoon gesprek met god.

Tja ik ben weer thuis. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor alle kaartjes.bloemen en mailtjes. En natuurlijk Marjan die mijn log heeft bijgehouden, thx Mar.

Met dit hele ziekenhuisbezoek ben ik niets opgeschoten. Wat de huisarts van plan was is niet gelukt. Ze hadden me op de interne opgenomen met koorts, diaree en braken. Ik heb de hele tijd gezegd dat het kwam door de antistollings tabletten. Maar volgens jongedame arts assistent was dat een bijwerking die zelden of nooit voorkwam dus dat wees ze gelijk al van de hand. Uit alle ontlastings en urine monsters is niets gebleken, had ik ook niet verwacht. Ik bleef er op hameren dat het door de medicatie was.
Thom heeft dus gisteren met de internist zelf gesproken en hij dacht dit ook, dus stoppen met slikken doorgaan met spuiten. Zoals ik dus ook zelf al had gedacht.

Bij gods gratie mocht ik blijven tot vandaag omdat de gyn op het programma staat dus die heeft een kweekje gemaakt en nu even afwachten wat daaruit komt.
Een algehele opname is dus niet gelukt maar dat hadden jullie al wer begrepen.

Ik kan nu dinsdag naar de KNO arst voor mijn stem en woensdag eerst bloed prikken, dan naar de cardioloog en dan door naar de pijnpoli. Allemaal extra ritten die overbodig zouden zijn geweest als mevrouw de arst assistent niet zo moeilijk had gedaan.
Ik zou bijna zeggen dat ik blij ben dat ik last kreeg van pijn op de borst, want ik kan nu in ieder geval snel bij de cardioloog terecht. Er waren op de ECG’s duidelijke afwijkingen te zien en dat is een bijverschijnsel van de EDS. Ze gaat dus een hart echo maken en ik moet 24 uur met een kastje lopen/rijden. Dat mag dan de volgende dag wer terug naar het ziekenhuis,wat ik uiteraard niet zelf ga doen.
Dat moet dus even goed in de gaten gehouden worden.
Verder is het afwachten wat er uit de andere onderzoeken komt, waarschijnlijk nog meer onderzoeken en ritjes ziekenhuis. Ik denk niet dat er nog een opname geregeld kan worden.
Het onderhuidse systeem waar gisteren over geschreven werd klopt ook niet dus, dat zijn gewoon de antistollings spuiten die ik moet nemen. Maar bij het innemen van de tabletten blijven ze erbij staan of je ze wel echt in neemt, net alsof je een klein kind bent. Wat schiet ik er mee op om het niet in te nemen, maar nee hoor, of ik nu onderweg was naar de wc of niet, eerst de tabletten innemen waar zij bijstonden!! Als mijn meiden dat zouden doen zou ik ze accuut ontslaan. Grrr, daar kan ik werkelijk zo vreselijk pissig om worden!!!!!

Maar goed, ik lig weer gedouchet en wel in mijn eigen bedje. Toen ik thuis kwam zat er bezoek op me te wachten en toen die weg waren ben ik lekker met Shirley gaan douchen, we hebben de stoma gedaan en nu ben ik afgepeigerd. Ik wilde jullie toch even op de hoogte brengen. Dus nogmaals bedankt voor alle kaartjes,mailtjes enz. Doet toch goed. Wat er nog onderweg is wordt doorgetuurd naar huis.

Liefs Astrid

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s