Wachten……….

Het hart blijft altijd kind.

Terwijl ik dit logje zit te tikken zit ik te wachten op de uitslag van de gyn die om 08.15 zou bellen, maar zelfs dat loopt uit! Al dat wachten, ik geloof dat ik zo onderhand kampieoen wachten ben geworden. Wie weet belt ze terwijl ik dit logje maak….

Deze schitterende amarylussen staan op mijn nachtkastje, zijn ze niet mooi. Heerlijk om daar zo van te genieten. De bloem is zo mooi dat ik Thom een paar foto’s heb laten nemen.
Ook heb ik straks om 10 uur een telefonisch intervieuw met de redactie van Per Saldo over het gebruik van EPGB. Ik ben benieuwd. Ook daarvoor heeft Thom foto’s gemaakt en darom kan het via de telefoon en hoeven ze niet helemaal hierheen te komen met fotograaf en kan het dus lekker in mijn badjas 😉 Ik ben benieuwd.
Ook kan er weer gestemd worden, hoe en waar is me nog onduidelijk dus dat horen jullie zodra ik een mail heb terug ontvangen. Hun site is niet echt overzichtelijk dus dat schiet niet echt op…..
En ja, zoals ik gisteren al schreef moet ik eraan geloven en morfine gaan nemen. Ik had er ook zetpillen bij gekregen die mensen normaal gesproken gebruiken in een chemo kuur dus stevige zetpillen. Nadat ik de zetpil had gezet, netjes een half uurtje gewacht. Toen de morfine genomen en met een flesje cola en een emmer weer terug naar mijn bed. En tot mijn grote verbazing werd ik NIET misselijk!! Ik heb Thom een paar keer gevraagd of het na 3 kwartier niet te snel zo zijn om te juichen,maar ik ben niet misselijk geweest. Wel werd ik enigzins stoned en samen met mijn slaap medicatie heb ik heerlijk geslapen.
De wekker stond vroeg want ook mijn ecg kastje is al weer opgehaald en de gyn zou dus bellen die ik nu dus zelf aan het bellen ben en in de wacht hang……
Helaas moet ik nog 2 weken wachten op de uitslagen van de hartonderzoeken maar ja, dat is niet anders. Me er druk om maken komt tegen die tijd wel weer heeft nu geen zin.

Om 11 uur komt Marry en dan is het weer douchen, stoma en de dagelijkse routine. Aangezien ik me na die prikken altijd rustig moet houden heb ik op voorhand de dvd recorder volgestopt met kijk materiaal, dus als jullie je afvragen wat ik doe de komende dagen…….. Dat dus. Ik moet ook bijkomen van alle rutjes naar het ziekenhuis want die zijn killing voor me. Maar ik lig weer lekker in mijn eigen bedje. Vanmiddag ga ik weer de morfine nemen, het moet 2x per dag en kijken of het beginners geluk was of dat het gewoon op deze manier wel werkt, ik ben benieuwd…………

14:30 Nou, de gyneacoloog heeft gebelden om de uitslag van de kwwek door te geven die ze vorige week genomen heeft. En jawel hoor, ik val weer met mijn neus in de boter. Er zit in bacterie in de baarmoedermond en mag aan een kuurtje. Het is niet besmettelijk dus das mooi meegenomen voor Thom 😉 Morgen wordt het bezorgd door de apotheek.

8 reacties

Opgeslagen onder Persoonlijk 2

8 Reacties op “Wachten……….

 1. Goedemorgen Astrid
  Ja w8 duurt lang
  En vooral w8 op iets dat je graag wil weten
  Hoop voor je dat ze snel belt
  Miss hang je nu wel met haar aan de lijn

  Grt en knuff Mariet

 2. Hey wachtkampioen!!
  Super zeg dat je niet misselijk bent geworden .. heerlijk!!
  En wat een prachtige amarylus zeg .. echt mooi!
  Succes met wachten en alle andere dingen die je op je programma hebt staan!
  Groeten Henrike

 3. thom

  heb ik weer eens goed geregeld he die foto xx

 4. hetty

  Nou Thom, dat heb je zeker geweldig gedaan, mooie foto

  Astrid wat geweldig dat je niet misselijk geworden ben, ik hoop dat het zo blijft en dat je snel de uitslagen krijgt

  hetty

 5. lieve astrid, wat fijn dat je niet misselijk bent geworden van de morfine……en hopelijk helpt het tegen de pijn….fijn dat je zo goed hebt geslapen….en die amarylis, wat mooi! ik heb weer (witte) tulpen staan…..en ja wachten duurt lang……kampioen! lieverd ’n fijne dag en kijk heerlijk dvd’s………fijne dag, liefs rietje

 6. Ha lieverd,
  gelukkig dat de zetpillen goed werken, ik ken ze van zusje’s chemotijd. (althans, ik denk dat het hetzelfde is)Het zou mooi zijn als je gebruik kunt maken van de morfine zonder de nare bijwerkingen..
  Geniet lekker van je amaryllis en je volle dvd-recorder.
  Liefs Loes
  xxx

 7. Annelies Steenbrink

  zolangzamerhand moeten ze jou geld toegeven als grootverbruiker van medicijnen, Astrid. Wat een pech! is dat de zoveelste ziekenhuisbacterie?
  En wat een prachtige foto van die amaryllis, wist niet dat ze er ook in zulke kleuren waren.
  groetjes,

 8. Hallo lieverd,

  Het zal niet waar zijn …. weer een bacterie ach meid … kampioen wachten en kampioen pech, gelukkig is het niet besmettelijk hihi lol

  Dikke kus Marjan

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s