Niks doe dag

Succes is niet de sleutel tot geluk. Geluk is de sleutel tot succes.

Vandaag weer een lekker rustig dagje. Gisteren de uitleg gehad van de fotohoek van Intermobiel maar ik moet zeggen dat Wanda het beter begrijpt dan ik dus daar gaan we samen nog eens doorheen lopen als we er allebei de fut voor hebben. Ik kon goed merken dat ik gisteren eigenlijk te moe was om zo vreselijk veel info op te nemen. Terwijl het een heel makkelijk programma is om mee te werken.

Ook staat volgende maand de Support beurs op de agenda. Dit is een beurs waar je alles op gebied van een handicap kunt vinden. Zo zal hulphond er staan ,maar ook Intermobiel en vele andere bekenden.
Van de VCP hebben ze mij gevraagd om op 1 van deze dagen digitaal aanwezig te zijn en andere vrijwilligers te vertellen door middel van chat sessies met de webcam hoe actief je nog kan zijn met een beperking. Dat ga ik natuurlijk zeker doen want het lijkt me vreselijk leuk.

Maar goed, das pas over een maand. Volgende week eerst maar eens de uitslagen van de cardioloog.
Het boek waar ik gisteren in begonnen ben, wat hieronder staat is al bijna uit, het is geen dikke pil en erg goed, dus dat horen jullie in het boekverslag.

Nu is het eerst douchen en de stoma en verder lekker relaxen want ik ben te moe. Ik moet boeten voor vorige week maar dat maakt niet uit want het was gezellig en het heeft een hoop opgeleverd.
Allemaal een fijne dag, Astrid

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s