The day After

Ga in je werk op, niet eraan ten onder.

Thom zijn verjaardag is weer voorbij. ’s Morgens kwamen zijn ouders met 1 neefje Nick. Zus en Zwager moesten helaas thuisblijven want andere neefje was ziek en moest naar de dokter. In de loop van de dag arriveerden er nog meer vrienden en ’s avonds kwamen de laatste 2 vrienden. Daarmee hebben we nog lekker rustig bij zitten kleppen en om 22.00 was het huis weer leeg. Thom is vreselijk door zijn rug gegaan en is zojuist weer binnen gestapt nadat ie om 4 uur vanmorgen was vertrokken naar zijn werk. Het ging niet, hij heeft teveel pijn. Onverantwoord om dan achter het stuur van een vracht wagen te zitten dus hij heeft zich ziek gemeld en is gelijk langs de huisarts gereden om een afspraak te maken. Dat zullen wel een paar daagjes rust met diazepam worden. Zijn we allebei stoned ;-). Het is hier dus even een ziekenboeg.

Verder doe ik niet veel vandaag want ik ben helemaal afgetaaid. Gisteren ben ik de dag doorgekomen met mijn maximale dosis morfine. Dat is nog niet vaak gebeurd dat ik over het maximum heen ga want ik probeer het juist om onder het maximum te blijven, helaas niet gelukt.
Vandaag dus lekker lezen en bijkomen, ik ben gewoon te moe. Het was ontzettend gezellig gisteren en voor degene die niet konden komen, jullie hebben wat gemist ;-)) Wat zo heerlijk is, is dat alles altijd lekker ongedrwongen gaat, als iemand zin heeft in een biertje haalt hij dat en als er iemand zin heeft in thee zetten ze thee. Niets op vaste tijden kofiie, thee, koffie, gewoon nemen waar je zin in hebt, heerlijk.

Wij doen het rustig aan in huize ziekenboeg…. Allemaal een fijne dag!

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s