Te Moe en overwinning

Ik ben nog steeds helemaal af geserveerd. Te moe eigenlijk om ook maar wat te doen. Ik moet nog wel wat werk doen vandaag, beloofd is beloofd. gelukkig kan het allemaal vanuit huis.

Verder doe ik het erg rustig aan vandaagen zie ik wel hoe de dag loopt. Ik moet ook even bijladen voor zondag, want dan gaan we nog even naar oma. Zij heeft aangegeven haar kleinkinderen nog even te willen zien. Dan moet ik dus weer in de auto en daar zie ik enorm tegenop na woensdag, maar ja ook hier, wat moet dat moet….

Onderstaande bericht stond in de krant gisteren. Na 5 jaar ploeteren is het dan toch gelukt. De mensen in Hoek van Holland zijn blij want die kunnen weer normaal reizen. Gisteren was er zelfs een client die aan Thom een bosje bloemen voor mij had gegeven omdat hij zo blij was. Nou lief toch? Hieronder het persbericht:

Uitbreiding Vervoer Op Maat komt eraan! De bereikbaarheid van Rotterdamse (zorg)voorzieningen is al jaren een doorn in de ogen van vele Hoekse bewoners. Met de huidige VOM regeling zijn er slechts vijf zones bereikbaar. Bestemmingen van zes of meer zones worden door Valys uitgevoerd. In de praktijk betekent dit voor de Hoekse bewoners dat er regelmatig aanspraak moet worden gemaakt op de Valys-regeling, omdat niet alle zorginstellingen in Rotterdam binnen de vijf zones vallen. Dit gaat ten koste gaat van het sociaal / recreatieve vervoer. Zowel vanuit de deelgemeente, als ook vanuit verschillende instanties, is hiervoor veelvuldig aandacht in Rotterdam gevraagd. Gelet op de specifieke ligging van Hoek van Holland ten opzichte van de stad heeft portefeuillehouder Hestia Reukema vorig jaar in het Wijk Aktie Programma Sociaal (WAPS) nadrukkelijk op deze situatie gewezen. Mede in het kader van het bevorderen van de mobiliteit van ouderen en van mensen met een beperking was er sterk behoefte in Hoek van Holland naar verbetering van de VOM regeling. Zowel Astrid van der Helm (voorzitter van het Gehandicapten Platform), het W2ZV ( Platform voor ouderen en gehandicapten) als ook het Senioren Platform hebben hun contacten aangewend om aandacht te vragen voor de situatie van de Hoekse inwoners die gebruik maken van Vervoer Op Maat. Groot was afgelopen week dan ook de blijdschap met het bericht uit Rotterdam dat er een wijziging komt, zodat er naast de vijf zones altijd binnen het Rotterdams grondgebied met VOM gereisd kan worden. Zelfs al zijn het negen zones. Portefeuillehouder Hestia Reukema ging dan ook onmiddellijk met een bos bloemen naar Astrid van der Helm. Voor Astrid ging een langgekoesterde wens in vervulling. Zij heeft zich hiervoor als voorzitter van het Gehandicapten Platform Hoek van Holland enorm ingespannen. Dit bewijst des te meer het belang om gezamenlijk een probleem op te pakken, de krachten te bundelen en vervolgens SAMEN te scoren. De ingangsdatum van de uitbreiding is nog niet bekend, maar zal niet lang op zich laten wachten. U wordt hierover via de Hoekse Krant geïnformeerd!

Allemaal een fijne dag, Liefs Astrid

Advertenties

15 reacties

Opgeslagen onder Persoonlijk

15 Reacties op “Te Moe en overwinning

 1. Hoi Astrid,
  Leuk dat je ook nog even op onze site hebt gereageerd.
  We hebben weer een perfecte dag gehad op de supportbeurs, veel het zelfde maar een paar super ideeën opgedaan en dan is het altijd goed.
  Die site seksmeteenhandicap vind ik top.
  Vind het trouwens knap dat jij er ook aan mee hebt gedaan, ik moet zeggen dat ik daar niet zo open in ben.
  Ik zag het trouwens gisteren ook nog op sbs 6.
  Wij zijn ook kapot na zo een dag en moeten vandaag allebei nog werken en zouden blij zijn dat het weekend is.
  Hoop dat je een beetje bijkomt en dat het je een beetje beter gaat.
  Veel succes en hopelijk een fijn weekend.

 2. Tsja, als je de mogelijkheid hebt om het rustig aan te doen, moet je daar zeker gebruik van maken. Anders kom je jezelf vroeg of laat tegen. Veel plezier bij oma zondag.

 3. Klopt hoor Astrid, Rien heeft nu een hanbike uit de WMO en we gaan dus ook bij de WMO kijken voor een vervangende ondersteuning.
  Nee die 3500 euro was voor die Thera Activ, zeg maar die hometrainer.
  Rien heeft net de WMO opgebeld en we gaan er voor, volgende week horen we meer.
  Dus even duimen.
  Groetjes en een fijne vrijdag.

 4. Anoniem

  Vervelend dat je zo moe bent…
  Ik wens je een heel goed weekend en ik hoop mooi weer. Ik zag net al een eend met 9 kleintjes!

 5. Hou je rustig vandaag hoor!!

  Fijne dag

  Kuss Jans

 6. hai astrid, fijn dat dit is geregeld en liefs dat je bloemen kreeg, fijne dag……doe srustig aan vandaag, liefs rietje

 7. Goed zo Astrid weer een overwinning erbij. Nu gewoon in het weekend proberen uit te rusten als het even kan? Fijn weekend alvast xuss Nel.

 8. Heej Astrid, Weer een overwinning idd! En geniet van de bloemen! Nu uitrusten, uitrusten…..nog wat meer zon erbij graag.., wens je een heel fijne en goed weekend toe.Liefs:wilma.

 9. Hallo lieverd,

  Gefeliciteerd met de overwinning weer 1 die je aan je rijtje kunt toevoegen………

  Rust maar lekker uit, wij spreken elkaar nog wel………

  Dikke kus Marjan.

 10. Een gezeelige dag bij oma zondag en doe nu maar even rustig aan!
  xxx Betty

 11. Goed weekend Astrid
  Grt voor jou en een knuff voor Mellis
  Mariet.

 12. Leuk om bij te lezen Astrid. Wat een overwinning zeg, dat vervoer. Dat is inderdaad een bloemetje waard. Ik ga morgen naar de beurs. Ik heb er zin in.
  Rust lekker uit meissie!

  Liefs Kon

 13. hoi Astrid!

  ik kom even wat bijlezen. niks van gekomen de afgelopen dagen. ben erg druk geweest met slapen (was zoooo moe afgelopen dagen), werken, fysio en huishouden.. jij hebt niet stilgezeten de afgelopen tijd zie ik! spannend hoor, zo een beurs..

  liefs en fijn weekend,
  rampelien

 14. Gefeliciteerd met deze overwinning!!
  En een gezellig weekend gewenst, succes met de reis naar oma!

  Groetjes Henrike

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s