TV Opnames 1 Vandaag

Zometeen komt er een camera ploeg opnames maken. later op de dag horen jullie hoe het is gegaan en waarvoor het is, tot die tijd: duim voor me dat alles goed gaat!

Updat 13.00: Zo de opnames zitten erop. Het programma 1 Vandaag is wezen opnemen voor een onderwerp dat uit de taboe sfeer moet komen. Ik heb het er in een eerder logje al een over gehad. Seksualiteit en een beperking. Naar aanleiding van een persbericht vorige week van Intermobiel over Seks met een handicap waren ze ons op komen zoeken op de Support vorige week. Ze wilde toen ook al opnames met mij maken. Maar ik was aan het werk voor Hulphond en reed zo af en toe even langs de Intermoniel stand een paar meter verderop. Zodoende kwam Emile bij mij terecht of ik dat wilde doen en er over wilde praten.
Ik wilde daar wel aan meewerken maar het mocht absoluut niet vunzig worden neergezet. Ook gaat het niet om mij alleen of over het seksleven van Thom en mij. We hebben het breed getrokken en gepraat namens de doelgroep. Ook hebben ze shots gemaakt van mij aan het werk, van Mellis en ze wilde weten wat voor werk ik doe, dus er is een mooi algemeen plaatje naar voren gekomen.
Het was hier gelijk bloedverziekend heet in mijn hut met al die lampen, maar volgens de camera man zag het er prachtig uit. Ergens eind mei wordt het uitgezonden. Ze maken een breed portret en ook Emile zal te zien zijn in deze uitzending. Tegen de tijd dat het uitgezonden gaat worden laat ik het jullie weten uiteraard.

Verder ga ik vanmiddag niets meer doen, want ik ben aardig verrot zo langzaamaan. Gisteren is er niets meer gekomen van mijn Assiedag dus ik ga maar eens een 2e poging wagen vanmiddag.
Allemaal een fijne dag.

Updeet 14.30: Nou het is me het dagje wel zeg. De bel ging net en de bloemist stond aan de deur. Hij bracht een hele mooie bos van mijn lieve vriend en collega Joop voor de bergen werk die ik al verzet heb. maar dat zijn zijn woorden en niet de mijne. Lieve Joop ik doe het met veel liefde en plezier. Bedankt!

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s