Het weekend….

Wees zuiver en helder; want jij bent het raam waardoor je naar de wereld kijkt.

Wij hebben een vreselijk vermoeiend maar een waanzinnig heerlijk weekend achter de rug. Zaterdag zijn we naar mijn schoonouders geweest en hebben we een dagje ge-relaxt op de camping. Lekker bijgeklets en niets gedaan. Zaterdag avond vrij op tijd naar bed gegaan want zondag wilde we graag naar het Animal Event in de Beekse Bergen. We hadden kaartjes via Joop.

Na even geklets te hebben met Joop bood hij aan de middag op Mellis te passen en dan konden wij het pard in.Ik was nog nooit, of tenimste, voor zover ik me kan herinneren, in de Beekse Bergen geweest. Tegenwoordig kan je door het hele park wandelen. Dwars langs de dieren. Echt waanzinnig gaaf. Ook zijn we nog bij een roofvogels show geweest en dat was echt een spectakel om te zien. Uiteindelijk zijn we een paar uur aan de wandel geweest.

Na weer terug gereden te zijn, en nog even met Joop wat gedronken te hebben en Mellis te hebben opgehaald zijn we weer huiswaarts gegaan.Daarna zijn we ter afsluiting lekker wezen eten en nu is het 22.00 uur en lig ik in mijn bedje. Ik ben vreselijk moe, maar ik heb ook vreselijk genoten, wat het dan weer dubbel en dwars goed maakt. De nieuwe stoel in de auto is ook perfect dus dat zit weer heerlijk. Na mijn operatie is het er nog niet van gekomen, door het telkens ziek zijn dat Thom en ik weer eens samen op stap zijn waren. We hebben samen genoten en hadden het ook gewoon even nodig. Kortom een weekend om in te lijsten.De foto’s zal ik er ook even onder zetten dan krijgen jullie een indruk.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s