Dinsdag

Mogen uw gevoelens gezien worden?

De kop van de week is eraf, en hoe. Ik schrijf niet vaak over het nieuws op dit log, maar het nieuws dat is gisteren hoorde over het meisje in Oostenrijk, dat 24! jaar heeft opgesloten gezeten en 7 kinderen heeft van haar vader, deed me kippevel krijgen. Hoe, maar hoe, kan dit in de wereld gebeuren?? Er gebeuren veel gruwelijke dingen, waar je als je zou willen dagelijks vele logs mee zou kunnen vullen, maar dit spant de kroon! Verschrikkelijk. Nu maar afwachten hoe het dit gezin verder vergaat…..

Verder heb ik gisteren weer gewoon gewerkt. De nieuwe clienten voor onze trainings school blijven binnen stromen en de telefoon blijft gaan, de e-mails blijven binnen komen. Goed nieuws natuurlijk. Volgende week hebben we onze eerste echte vergadering hier thuis en moeten er aardig wat knopen worden doorgehakt. We zijn allemaal opgetogen van hoe het gaat en hopen natuurlijk dat het zo blijft gaan. Aan ons enthousiame zal het in ieder geval niet liggen.

Ook voor Intermobiel ben ik aan het werk geweest gisteren en ook voor Leefwijzer een column geschreven. Een vergadering gehad over de nieuwe bouwplannen van het nieuwe bejaarden huis, en de tekeningen bekeken. Al met al weer een lekker druk dagje dus. Heerlijk hoor zo aan het werk zijn.

Vanavond om half 8 op Nederland 1 is Joop te zien. Hij laat zien wat een seizure hond betekent voor mensen met epilepsie. Mochten er na de uitzending vragen zijn van iemand met epliepsie, neem dan contact met me op.

Wat zijn jullie plannen deze week? Veel mensen hebben mei vakantie dus gaan jullie nog iets leuks doen?

Liefs Astrid

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s