Het weekend

Wie in zijn hart ruimte maakt voor anderen, zal zelf overal onderdak vinden.

Inmiddels is het weer maandag en zijn we nog lekker van ons zussen weekend aan het genieten. Veel hebben we niet gedaan, vooral omdat ik het gevoel heb alsof er 25 vrachtwagens over me heen zijn gereden. We hebben dus lekker in de tuin zitten kletsen, zitten lezen, gewoon lekker relaxen dus.
Gisteren avond zijn we lekker ergens wezen eten en hebben we daarna Mellis even lekker laten ravotten aan de waterweg. Overdag was het veel te warm, dus dat soort dingen geburen dan in de avond. Wij hebben heerlijk zitten eten, flesje wijn erbij. Thuisgekomen nog even lekker tv gekeken en weer naar bed gegaan. Ik kan het weekend niet anders omschrijven dan uitrusten, beppen en wijntjes drinken 😉 Een echt zussen weekend dus. Uiteraard zijn de kaasjes en toostjes ook niet vergeten want daar kunnen we niet zonder.
Ergens vandaag gaat zussie weer richting huis en dan komt morgen Thom weer thuis en gaat de dagelijkse routine weer beginnen.

Door mijn avontuur in het ziekenhuis is er eigenlijk een hoop werk bljven liggen en we hebben een deadline tot de 16e. Nu is het geen onoverkomelijke ramp als het niet afkomt, maar ik ga het uiteraard wel proberen.

Ik kan merken dat mijn lijf een enorme opdonder heeft gehad en echt flink moet herstellen. Ook ben ik nog steeds behoorlijk benauwd en heb daardoor eigenlijk geen nacht meer normaal geslapen. Dat gaat je natuurlijk opbreken al doe je de hele dag lekker relaxt. Ik ben geen mens dat ’s middags even kan slapen en dat is in dot soort gevallen wel jammer. Ik ga het de komende tijd wel erg rustig aan doen want dit soort dingen gebeuren altijd als de vakantie eraan zit te komen. Dat laat ik me uiteraard niet ontnemen!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag. Liefs Astrid

Advertenties

9 reacties

Opgeslagen onder Persoonlijk

9 Reacties op “Het weekend

 1. Goeiemorgen Astrid, Wat fijn dat jullie zo’n heerlijk weekend hebben gehad! Daar kun je dan heerlijk van nagenieten. Nadeel is dat je achter ligt met dingen….maar ja, dat is niet anders. Vervelend dat je nog steeds zo benauwd bent. Het kost gewoon tijd om te herstellen…en eigenlijk willen we gisteren beter zijn!!( ik tenminste wel altijd.., kan me niet snel genoeg gaan…) Voor vandaag wens ik je veel geduld liefde en zonneschijn toe. Liefs en een knuffel van mij! Wilma.

 2. lieve As, wat fijn dat jullie zo hebben genoten van elkaar! hopelijk krijg je al het werk klaar voor de 16e…….en verders rustig aan doen hé? ik kan overdag ook niet slapen….maar je kunt wel even lekker rusten, eventueel met ’n ontspannend boek………helpt ook altijd….heb ’t goed, liefs rietje

 3. Jullie hebben dus genoten van het weekend, jammer dat je lichaam het zo zwaar heeft .. hopelijk knap je snel wat op!
  Geniet van deze zonnige dinsdag!
  Groetjes Henrike

 4. claudia

  He wijfie..
  Das weer effe schrikken zeg,blij voor je dat het geen long embolie is…
  Al is dit ook niet echt prettig…
  Gelukkig kon je zussen weekend nog wel doorgaan..
  Doet rustig aan…
  Geniet van het lekkere zonnetje…
  Dikke kus Clau

 5. Jij hebt idd ook een ambulance avontuur achter de rug,net als Catootje:(

  Beterschap en sterkte hoor!!

  Kuss Jans

 6. Hoi Astrid hier was het druk. De jongste dochter vol vreugde over de baby eb verkiezingen en de oudste in tranen omdat haar ex echt haar huis verliet. Dubbele dingen altijd weer in dit gezin … Dank je wel voor het stemmen! Fijne dinsdag xus Nel.

 7. mams<

  Heerlijk zo’n weekend hè! Hier hebben we ook genoten van de verwennerij (moederdag!!) het zonnetje en gisteren heerlijk gebbqd!
  Ik hoop voor je dat het snel weer wat beter met je gaat. Het is niet makkelijk als je gezondheid zo tegen zit en je merkt dat het iedere keer weer een beetje achteruit gaat. Daar kunnen wij ook over meepraten…….
  Fijne dag!!

 8. hetty

  Hoi As,

  Een heftig weekend, jammer.
  Probeer je maar een beetje rustig te houden en snel opknappen hoor.

  Sterkte Hetty

 9. Anoniem

  Klinkt heerlijk: uitrusten, beppen en wijntjes drinken! Ik moet ook maar eens een zussendag organiseren (‘k heb er drie), lijkt me een strak plan. Alleen dat wijntje zal dan niet zo hard gaan, ik ben de enige “alcoholist” ; )
  Groetjes!

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s