Nieuw boek uitgezocht

Diep in het oerwoud verbergt een eeuwenoude ruïne een dodelijk geheim. Een beroemde ontdekkingsreiziger heeft de waarheid lang geleden mee het graf in genomen. Een mysterie van epische proporties ligt verborgen in de genetische code van de mens…
Maar geen geheim blijft voor eeuwig verborgen, en Sigma ziet zich geplaatst tegenover een pandemie die mens en dier van de aardbodem kan wegvagen. Painter Crowe en Commander Gray Pierce zullen moeten samenwerken met hun grootste vijand om deze strijd te winnen.

Ik ben heel benieuwd hoe dit boek is. Al zijn boeken waren tot nu toe er goed en ware page turners. Ik ben benieuwd dus.
Verder gaan we wel weer zien hoe de dag loopt vandaag. Ik moet voor diverse klussen nog dingen afmaken en daar ga ik mee aan de slag. Of het vandaag in het zonnetje zitten wordt weet ik nog niet want het is nog niet erg warm hier. Ook door de stand van de wind, waaien alle bloesems van de bomen in mn tuin waardoor het werkelijk sneeuwt.
Volgende week, de 20e komen ze mijn roelstoel ophalen voor een aanpassing die er nog gedaan moest worden en hopelijk komen ook de goede banden er dan eindelijk onder. Gisteren was er wederom iemand van de rolstoel service en eindelijk was er iemand zo slim om de leverancier te bellen. Toen pas werd ik geloofd dat deze banden er niet onder zaten. Tja, ik kom schijnbaar uit een ei. Ze geloofden en zagen dat mijn stoel aanliep, maar bleven volhouden dat de banden maat goed was….. Maar goed, het gaat opgelost worden.
Deze week ook nog een paar vergaderingen op de planning dus een lekker druk weekje. Allemaal een hele fijne dag.
Liefs Astrid

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s